Event Heaven -tapahtumatuotanto

Event Heaven – Pää pilvissä, jalat maassa

Event Heaven on pieni ja ketterä tapahtuma- ja ohjelmatoimisto, jonka kautta löydät sisällön avajaisiin, tuotelanseerauksiin, asiakasjuhliin, työpaikkasi tyhy-päivään sekä lastenjuhliin, häihin ja valmistujaisiin. Palvelemme niin isoja kuin pieniä asiakkaita, jokainen on meille yhtä tärkeä.


Event Heaven tarjoaa yrityksille kaiken mitä yrityksesi tapahtumiin tarvitset. Henkilökunnan juhlat, tyhy-päivät, kick off:t tai kesäpäivät. Suunnitellaan palanen tai kokonaisuus, olemme kaikissa tilanteissa käytettävissänne.


Nauti juhlapäiväsi siitä itse nauttien. Event Heaven tarjoaa juhliisi kaiken mitä tarvitse catering-palveluista musiikkiin. Ole yhteydessä ja rakennetaan juuri sinun näköisesi juhlat.


Olemme tuottaneet Kauppakeskuksille koko perheen iloisia tapahtumia. Olemme tehneet syntymäpäiviä, hyvinvointipäivää, joulunavauksia ,kierrätystapahtumaa, tansseja, lastentapahtumat.

Lisäksi vuokrattavissa Tapahtumarekka!

Nyt voit varata juhliisi valmiiksi kalustetun tapahtumalavan, joka tuo juhliinne kaiken tarvittavan; Juontavan DJ:n, huippuäänentoiston, upeat valot ja infonäytöt. Tarvitsemme paikalle vain sähkön. Tapahtumarekkaa voi käyttää esimerkiksi juonto- tai esiintymislavana! Rekan varustuksiin kuuluvat korkealuokkainen PA-äänentoisto, DJ-laitteet, monitorit, äänipöytä, mikrofonit, sekä valaistus. Lavan koko levitettynä on 6 x 4,5m.

Tapahtumatuotanto
TapahtumapalvelutOhjelmatoimistoJuhlatHäätEsiintyjätKoristelut
Location:
Espoo
Service area:
Helsinki region, Tampere region, Turku region
Tapahtumat toteutetaan aina yksilöllisesti asiakasta kuunnellen. Kerro, meille toiveesi ja anna meidän auttaa.


Inquiries and bookings

Event information

Contact information

By sending an inquiry, you agree to our
Terms and Conditions and Privacy Policy.
Hanna Jankkari
Event Heaven