Duo Primadonnat

“Prima Donna” on italiaa ja viittaa alunperin diivailevaan oopperan tähteen.

Pianisti Piia Kristiina ja viulisti Annukka Nevalainen ovat kuitenkin kaukana diivailijoista, vaikka taitoa ja karismaa löytyy senkin edestä!

Näiden tamperelaisten Primadonnien hersyvä ja iloinen läsnäolo juontaa juurensa Pohjois-Karjalaan, josta molemmat ovat kotoisin. Piia ja Annukka ovat musisoineet ja esiintyneet koko ikänsä ja ovat täysin elementissään kun pääsevät viihdyttämään vaikkapa illallisvieraita.

Primadonnat tuovat soitollaan ja visuaalisella ilmeellään säihkettä, glamouria ja juhlavuutta niin syntymäpäiville, hääjuhliin kuin yritystilaisuuksiin. Duon ohjelmistoon kuuluu kappaleita puoliklassisesta jazziin: keikoilla saatetaan kuulla vaikkapa Piazzollan tangoja mutta myös ikivihreitä kuten What a wonderful world tai metallihitti Sleeping sun.

Duolla on myös useita omia kappaleita, joista uusin on Day of Dreams, romanttinen ja moderni häämarssi viululle ja pianolle sovitettuna. Kappale sopii niin kirkkoon kuin siviilivihkimisiin. Tilaajan toivekappaleet otetaan tottakai myös huomioon joka keikalla!
Duo
PuoliklassinenIkivihreätHäämarssitJazzElokuvamusiikkiMusikaalitPopKirkollinen musiikki
Location:
Tampere
Service area:
Helsinki region, Jyväskylä region, Kuopio region, Lahti region, Lappeenranta region, Pori region, Tampere region, Turku region
Hinnoittelusta sovitaan tapauskohtaisesti. Laita viestiä ja kysy tarjous!

Inquiries and bookings

Event information

Contact information

By sending an inquiry, you agree to our
Terms and Conditions and Privacy Policy.
Pia Kärnä
Ohjelmatoimisto Piano & Viihde