Divet Show by Marko Vainio

Miss Divet alias Marko Vainio esittää:

DIVET SHOW on Suomen palkituimman dragshowartistin Marko Vainion luoma kansainvälisen tason show, jossa lavalla nähdään kymmenittäin tähtiä meiltä ja maailmalta upeasti parodioituna!

Show on ollut erittäin kysytty erilaisissa tapahtumissa jo 10 vuoden ajan – takana on yli 2000 showta. Miss Divetiltä esitys sopiikin loistavasti niin pikkujouluihin ja synttäreihin kuin yritysjuhliin.

DIVET SHOW nostaa juhlanne aivan uudelle tasolle! Show tuo tilaisuuteen tyyliä, rutkasti huumoria sekä kaikki upeat musiikin legendat. DIVET SHOW on voittanut kaksi kertaa Viihdeohjelmien Suomen mestaruuden.

Shown pituus on noin 30 minuuttia ja tässä ajassa nähdään todellinen artistitykitys. Lavalle astuvat klassikkosuosikit Paula Koivuniemi, Tina Turner ja Whitney Houston, mutta joukossa nähdään myös mm. Antti Tuisku, Robin, Mike Monroe, Cheek, Adele, Celine Dion ja Beyoncè… Lady Gaga hämmentää ”asusteillaan” ja presidentti Halosella on sanansa sanottavana. Tuksu on saattanut kutsua itsensä myös näihin juhliin… Tämän shown energisyys ja vaatteidenvaihtonopeus on yksinkertaisesti koettava livenä!

Miss Divet sijaitsee itse Turussa, mutta keikkailee koko Suomen alueella!
Drag-artisti
Dragshow
Location:
Turku
Service area:
All of Finland
Tilaisuudet hinnoitellaan tapauskohtaisesti mm. kokonaisuuden ja sijainnin mukaan. Kurkkaa alta lisätietoa Miss Divetin show-vaihtoehdoista:

GREATEST HITS
Suosituin showvaihtoehto! Tilaisuuteenne saapuu viihdyttämään kovat kotimaiset ja kuuluisimmat ulkolaiset artistit mm. Paula Koivuniemi, Katri Helena, Adele, Antti Tuisku, Robin, Cheek, Jenni Vartiainen, Celine Dion… Lavalla katsotaan myös ärsyttäviä mainoksia sekä muutamia TV-tähtiä… Shown aikana estradilla pyörähtää 15-20 hahmoa. Kesto noin 30 min.

INTERNATIONAL DIVAS
Jos vieraasi ovat ulkomaalaisia, niin tämä show koostuu pelkästään ulkomaisista diivoista. Lavalle on kutsuttu nimittäin Whitney Houston, Celine Dion ja Liza Minnelli. Tina Turner näyttää klassiset koreografiansa, Cher ja Madonna ovat edelleen ikinuoria ja Beyonce rakastaa tuulta… Tässä vain muutamia staroja… Kesto noin 30 min

SUOMI-NEITO SHOW
Oi maamme Suomen suuret tähdet samassa showssa! Paula Koivuniemi, Tarja Halonen, Jorma Uotinen, Katri Helena, Lea Laven, Johanna Tukiainen, Antti Tuisku, Robin, Mike Monroe… Puhtaasti kotimaista! Kesto noin 25 min.

IT´S TIME FOR EUROVISION!
Olisiko aika muistella ihania euroviisuralleja? Cat Cat laittaa foogit ojennukseen ja Carola tuulikoneisiin virtaa! Muistat varmasti myös Lapponian, Katri Helenan, Lauran, Virve Rostin ja monet muut muodikkaat esiintyjämme vuosien varrelta… Tämä show toteutetaan tanssijoilla. Kesto noin 30-40 min.

MIDNIGHT FEVER
Jos haluat asiakkaillesi todella nuorekasta menoa, paikalla on hittilistan hohtavat nimet: Madonna, Adele, Lady Gaga, Pink, Rihanna, Beyonce… Noin 15 artistia heittää hittibiisinsä shown aikana, upeat vaatteet vähenevät, peruukit lentelevät ja korot kopisevat! Kesto noin 25 min.

DIVET SHOW WITH DANCERS
Kaikkiin edellämainittuihin showkokonaisuuksiin on saatavilla 2-4 tanssijaa!

Show on räätälöitävissä hieman myös asiakkaan toiveiden mukaisesti, tehdään kunnon show juuri teille! Esityksen kestot voi vaihdella toiveidenne mukaan ja tanssijoiden mukanaolosta riippuen.

Inquiries and bookings

Event information

Contact information

By sending an inquiry, you agree to our
Terms and Conditions and Privacy Policy.
Olli Lepänrinne
MagnumLive Oy