Decorate & Celebrate / Juhlasuunnittelu

Onko tiedossa häät, yritysjuhlat, polttarit tai baby showerit? Näissä, sekä monessa muussakin tilaisuudessa apunasi on Decorate & Celebrate, joka niin suunnittelee, somistaa kuin luo upeita personoituja koristeita ja rekvisiittaa juhliisi. Oli juhlien luonteena arvokas tilaisuus tai railakkaat bailut, saat juuri sinun tärkeään hetkeesi sopivan toteutuksen.

Decorate & Celebrate kuuntelee toiveitasi ja ideoi, sekä hoitaa puolestasi käytännön asiat ja kaiken tarvittavan. Juhlakalulle jää siis vain olennainen – juhlien fiilistely!
Valokuvaaja, videokuvaaja, floristi, kampaaja, meikkitaiteilija, baarimikot ja muusikot – nämäkin kaikki onnistuu järkätä juhliisi!

Tapahtumasuunittelun ja somistuksen lisäksi saat saman katon alta kauniita ja personoituja juhlakoristeita, kuten aidot kukka-asetelmat, ilmapallokaaret ja mitä herkullisimmat kakut!

Otathan rohkeasti yhteyttä, niin päästään alkuun unohtumattoman tilaisuuden järjestämisessä!
Hääsuunnittelija
Baby showeritRistiäisetNimiäisetLasten kutsutKihlajaisetPolttaritValmistujaisetSyntymäpäivätMerkkipäivätYlioppilasjuhlatTuparitTeemajuhlatPikkujoulutYritysjuhlatJuhlatJuhlasuunnitteluSomistusKoristeluKoordinointiKukatOrganisointi
Location:
Helsinki
Service area:
Helsinki region
Tapahtumat toteutetaan aina yksilöllisesti asiakasta kuunnellen. Kerro meille toiveesi, ja luodaan teille mitä upein tilaisuus!

Inquiries and bookings

Event information

Contact information

By sending an inquiry, you agree to our
Terms and Conditions and Privacy Policy.
Laura Rüüberg
Decorate & Celebrate