Coinline Oy / Snacksit ja juomat

Coinline on kokenut ja arvostettu viihde-, tapahtuma- ja messulaitteiden vuokraukseen erikoistunut yritys, jolta löytyy yli 30 vuoden kokemus unohtumattomien tapahtumien järjestämisestä!

Coinlinelta löydät snacksit ja juomat tapahtumaasi. Valikoimasta löydät popcorn-, hattara- hot dog- ja jäähilejuomakoneet, jotka takaavat näyttävät ja herkulliset tarjoilut kaikkiin tapahtumiin!

Coinlinen ammattitason laitteet mahdollistavat suurienkin määrien valmistamisen helposti ja vaivattomasti. Laitevuokrauksen yhteydessä saat Coinlinelta tarvittavat tarvikkeet sekä ammattilaisen tuen – kysy lisää!

Coinlinen valikoimasta löydät lähes 1000 tuotetta. Valikoimasta löytyy viihde- ja tapahtumalaitteet jokaisen asiakkaan ja tilaisuuden tarpeisiin. Olit suunnittelemassa sitten yritystilaisuutta, messuja, tyky-päivää tai vaikka lasten juhlia – on Coinline vastaus tarpeisiisi!
Huvit ja herkut
PopcornkoneHattarakoneHot dog -koneJäähilejuomakone
Location:
Espoo
Service area:
Hämeenlinna region, Helsinki region, Lahti region, Porvoo region, Tampere region, Turku region
Tutustu Coinlinen kattavaan valikoimaan tästä ja luo itsellesi unohtumaton tilaisuus Suomen laajimmasta ja monipuolisimmasta laitevalikoimasta!

Inquiries and bookings

Event information

Contact information

By sending an inquiry, you agree to our
Terms and Conditions and Privacy Policy.
Coinline Oy