Birger's Ragtime Band

Birger's Ragtime Band perustettiin huhtikuussa 2011, päämääränä soittaa perinteistä New Orleans jazzia kaikissa sen muodoissa kuten dixieland, ragtime-musiikkia, gospeleja, marsseja, bluesia — siis kaikkea mitä asiaan kuuluu.

Perustajajäsenet olivat Birger Lindström (klarinetti), Robert de Godzinsky (piano), Philip Hedlund (banjo ja laulu), Jussi Sipilä (basso) ja Sven-Erik Krogius (rummut ja washboard). Vuosien kuluessa kokoonpano on vaihdellut ja esimerkiksi Charlotta Kerbs ja Annika Cleo ovat toimineet laulusolisteina. Tänäpäivänä banjosta vastaa Jukka Järvelä, bassosta Pekka Sarmanto ja vokalistina upea Carolina Wendlin.

Birger's Ragtime Band esiintyy jazzfestivaaleilla, jazzklubeilla, kirkkokonserteissa, konferenseissa, messuilla, kokkareilla, Gatsby juhlissa, syntymäpäiväjuhlissa, tanssitilaisuuksissa, häissä ja muissa juhlissa. Meininki sopii siis moneen ja keikan sisältöä sovelletaan tapahtuman mukaan!

Bändi on lisäksi useilla jazz-festivaaleilla, kuten Ruotsin suurimmalla perinteisen jazzin festarilla, Hällevik Tradjazz Festivalilla. Lisäksi lava on otettu haltuun myös seuraavissa tapahtumissa: Blatic Jazz, Otava Happy Jazz, Tyyki Jazz ym. Lisäksi Birger's Ragtime Band on esiintynyt Espanjassa ja New Orleansissa USAssa. Bändi on myös tehnyt kaksi levyä.

Bändin ohjelma sujuu sekä suomeksi, ruotsiksi että englanniksi. Tarvittaessa bändi soittaa myös vanhaa tanssimusiikkia kuten valsseja, tangoja ym. Kerro tapahtumastasi ja suunnitellaan teille sopiva kokonaisuus!
Bändi
JazzGospelMarssiBluesDixieland
Location:
Helsinki
Service area:
Helsinki region, Lahti region, Lappeenranta region, Tampere region, Turku region
Hinnoittelusta sovitaan keikkakohtaisesti. Kysy tarjous!

Inquiries and bookings

Event information

Contact information

By sending an inquiry, you agree to our
Terms and Conditions and Privacy Policy.
Birger Lindström
Oy LBL Productions AB