Bilebändi Gringo

Bilebändi Gringo laittaa jäykimmätkin lanteet letkeiksi!

Bilebändi Gringo on vuonna 2008 perustettu jyväskyläläinen yhtye, jonka soveltuu muuntautumiskykynsä ansiosta saumattomasti kaikenlaisiin tilaisuuksiin. Gringon laaja ohjelmisto mahdollistaa täydelliset nostalgiatripit ja tanssihurmoksen eri aikakausien ja musagenrejen läpi leikaten aina viimeisimpiin listaykkösiin saakka.

Bilebändi Gringon groove menee jokaisen jalan alle, keinuttaa kankeampiakin lanteita ja suorastaan pakottaa tanssimaan kunnes jalat kramppaavat! Yökerholavoilla nähtävästä villistä ja riehaannuttavasta Gringosta kuoriutuu myös salonkikelpoinen orkesteri fiinimpiin tilaisuuksiin, kuten pikkujouluihin tai häihin.

Kokoonpano:
  • Emma Balbatsu – laulu
  • Aaro Laitinen – koskettimet & laulu
  • Tuisku Lehtola – kitara & laulu
  • Kalle Saarelma – basso & laulu
  • Paulo Poverini – rummut & laulu
Bilebändi
RockPopSuomi-popDiscoPerinteinen tanssimusiikki
Location:
Jyväskylä
Service area:
All of Finland
Keikkakalenteriin on kertynyt jo yli 400 erilaista esiintymistilaisuutta, joten puntit eivät tutise eivätkä hampaat kalise!

Parkkeeraamme karavaanimme minne tahansa Suomessa, sillä Jyväskylästä on lyhyt matka kaikkialle. Mukanamme kulkee kätevästi laadukas äänentoistolaitteisto sekä valokalusto. Ota siis yhteyttä ja kerro lisää tilaisuudestanne, niin räätälöidään yhdessä juuri teidän tilaisuuteen soveltuva kokonaisuus!

Inquiries and bookings

Event information

Contact information

By sending an inquiry, you agree to our
Terms and Conditions and Privacy Policy.
Emma Balbatsu
Bilebändi Gringo