Arttu Seppälä

Pöyrööt-pohjalaissarjakuvan käsikirjoittaja Arttu Seppälä taitaa sanailun myös juontajan roolissa. Arttu on rento fiiliksen nostattaja, joka perehtyy asioihin ja aiheisiin huolella. Jos tarvitset ison lavan tunnelmaa tai pienemmän tapahtuman luontevaa ilmapiiriä, Artun avulla onnistuu molemmat. Sanavalmis pohjalainen pitää tapahtuman keskiössä ja tuo mukanaan hyvää energiaa tapahtumaan kuin tapahtumaan juontojen ja haastattelujen muodossa.

Arttu on entinen ammattijalkapalloilija ja aktiivinen urheilun seuraaja. Artulla on yli kymmenen vuoden ura yrittäjänä ja hän myös edistää yrittäjien asioita Seinäjoen Yrittäjien hallituksen jäsenenä.

Asiakkaan suusta:

”Arttu hoiti homman kotiin haastavassa ja moniosaisessa roolissaan SJK:n Superlauantai-tapahtuman juontajana. Festarilavan pelaajahaastattelut, artistiesittelyt sekä itse ottelutapahtuman kuulutukset nostivat tunnelman kattoon. Niiden lisäksi sujuvuuden kannalta tärkeät informaatiot kerrottiin selkeästi sopivissa väleissä. Arttu huolehti hienosti tapahtuman aikatauluksesta ja reagoi hyvällä pelisilmällä nopeisiin muutoksiin.”

-Henna Hautamäki, Event Manager, OmaSp Stadion

Arttu on toiminut juontajana mm seuraavissa tapahtumissa:

  • SJK SuperLauantai-taphtuma Seinäjoen OmaSp Stadion 2021 festarilavan juonto, pelaajahaastattelut sekä ottelukuulutukset. Tilaaja: Seinäjoen Jalkapallokerho
  • Seinäjoen Asuntomessujen loppujuhlan juonto. Tilaaja: Suomen Asuntomessut
  • Swing Game - Swing Jumping World Championships, kilpailijoiden haastattelut yleisölle. Tilaaja: Kotka Games
  • Toyota Nostalgia -näyttelyn juonto ja autoharrastajien haastattelut Seinäjoki Areenassa. Tilaaja: Maakunnan Auto
  • Veikkausliigan ottelukuuluttaja sekä SJK Ottelustudio ja SJK InstaLiven -sarjojen juontaja. Tilaaja: Seinäjoen Jalkapallokerho
  • Ottelukuuluttaja Salibandyn F-liigassa. Tilaaja: Nurmon Jymy Salibandy
Juontaja
JuonnotHaastattelutUrheilu
Service area:
All of Finland
Maikki Media on Suomen ainoa pelkästään juontajien välitykseen ja koulutukseen keskittynyt yritys, joka tuntee jokaisen välittämänsä tekijän. Maikin listoille poimittujen juontajien ammattitaito ja juontotyyli on varmistettu koulutuksen kautta, jotta osaamme varmasti valita juuri Sinun tapahtumaasi sopivan luottojuontajan!

Maikilta löydät myös uudenlaiset juontokonseptit sillon, kun kaipaat tapahtumaasi jotain erityistä. Esimerkiksi pianisti-juontaja nostaa säestyksen avulla tapahtuman tunnelman aivan uudelle tasolle ja standup -juontaja tuo puolestaan tapahtumaan huumoria ja saa yleisön nauramaan. Tärkeintä on kuitenkin aina juontojen sujuvuus, tapahtuman tavoitteen edistäminen sekä luotettava palvelu.

Kerro toiveistasi ja tarpeistasi juonnolle, niin suunnitellaan kuka Maikki Median juontajista tähän sopisi parhaiten sekä räätälöidään tarjous juuri teidän tapahtumaan!

Inquiries and bookings

Event information

Contact information

By sending an inquiry, you agree to our
Terms and Conditions and Privacy Policy.
Maikki Media Oy