Aino-Mari Kiianmies

Aino-Mari – Tilaa inspiroiva puhuja tapahtumaasi

Aino-Mari Kiianmies on johtamisen ja hyvinvoinnin valmentaja ja kouluttaja, joka puhuu fiksusta itsensä johtamisesta ja paremmasta työelämästä. Aino-Marin puhujaura alkoi yliopistossa vuonna 2007, mistä tie on vienyt puhumaan tuhansille ihmisille, asiantuntijoille ja johtajille, niin Suomessa kuin maailmalla, Finlandia-talon lavoilta pienimuotoisiin yksityistilaisuuksiin.

Itsensä johtaminen ja hyvinvointi – Aino-Marin kovat pehmeät puheet

Keynote-puheiden lisäksi Aino-Mari ajatteluttaa ihmisiä johtamisen ja hyvinvoinnin eri teemoista vuorovaikutuksellisissa koulutuksissa ja valmennuksissa. Puheenvuorot käsittelevät johtajana ja ihmisenä kasvua, muutosta ja päätöksentekoa, suorituskyvyn ja hyvinvoinnin optimoimista, viisasta vuorovaikutusta ja fiksua itsensä johtamista.

Varaa kokenut puhuja ja kouluttaja – Aino-Mari Kiianmies

Aino-Marilta löytyy kokemusta niin Suomen suurimpien yritysten johtoryhmätason johtajien kuin esimerkiksi kasvu- ja start-up-yrittäjien sparraamisesta. Hän hyödyntää puheissa ja koulutuksissa kansainvälisten johtajien ja MM-tason urheilijoiden valmennuksessa hyödynnettyjä menetelmiä ja työkaluja. Painotus on itsen, oman elämän, arvojen ja prioriteettien sekä hyvinvoinnin johtamisessa ja ihmisenä kasvamisessa.

Puheenvuoroihin tuo syvyyttä Aino-Marin laajan ja kattavan hyvinvointialan taustan (estenomi, urheiluhieroja, työhyvinvointivalmentaja, liikuttaja, jooga-, meditaatio- ja rentoutusohjaaja, NLP Master) lisäksi hänen vahva liiketoimintaymmärryksensä (KTM, OTM, YTM, yli kymmenvuotinen startup-yrittäjäkokemus sekä toimiminen yli kymmenessä hallituksessa, myös puheenjohtajapesteissä ja pörssiyritystasolla).

Esimerkkejä hyvinvoinnin ja itsensä johtamisen puheista:

  • Valmentava itsensä johtaminen
  • Suorituskyvyn salaisuudet
  • Fokusoi vahvasti, priorisoi pontevasti
  • Kohti mielen hyvinvointia
  • Uran ja perhe-elämän yhteensovittaminen
  • Vivuta viisaasti, tasapainota taitavasti – Energian-, ajan- ja stressinhallinta
  • Paremmaksi johtajaksi – Tulevaisuuden johtajan mindset

Lue lisää puheiden aiheista:


Aino-Marin voi tilata puhumaan tilaisuuksiin suomeksi ja englanniksi myös eri puhujatalojen kautta: Cool N Talk UK, MySpeaker, Puhujatori, Speakersforum, Work Goes Happy ja Keynote.

Puhuja
PuheetValmennuksetKoulutuksetLuennotTyöpajatSeminaaritTapahtumatLivetapahtumatEtätapahtumatTyky-päivätTyhy-päivätJohtaminenMuutosItsensä johtaminenSuorituskyvyn johtaminenItsensä kehittäminenKasvuEnergianhallintaAjanhallintaFokusPriorisointiStressinhallintaPalautuminenResilienssiHyvinvointiTyöhyvinvointiInspiraatioItseluottamusRohkeus
Location:
Tampere, Helsinki, Oulu
Service area:
All of Finland
Koulutuksen ja puheenvuoron hintaan vaikuttaa muun muassa sen aihe, ajankohta, kesto, lokaatio ja toteutustapa. Tarjouksen saat lähettamällä kyselyn. Halutessasi voit antaa tiedon budjetista, joka teillä on käytettävissä puheenvuorolle.


Lue palautteita itsensä johtamisen työpajoista, koulutuksista ja puheista:

"Hieno työpaja. Tarjosi paljon ajattelemisen aihetta ja oivalluksia. Hyvin valmisteltu ja materiaali
erityisesti tuki aiheen miettimistä. Iso kiitos"

"Kiitos innostavasta työpajasta. Pidin erityisesti siitä, että lukuisten harjoitusten avulla käytiin heti itse asiaan eikä vain pyöritelty aihepiiriä ajatuksen tasolla. Toteutan innolla henkilökohtaista tavoitettani, ja odotan jo voivani raportoida onnistumisesta parilleni syyskuun lopussa."

"Innostava ja motivoiva vetäjä. Paljon uusia näkökulmia."

"The presentation on the mindset of a future leader was insightful and inspiring. Aino-Mari is an engaging speaker."

"It was a pleasure to attend Aino Mari's coaching, more with less. She created a safe and warm atmosphere around her during the coaching. In addition, her expertise is truly impressive and inspiring. I can recommend her coaching with all my heart."

"Aino-Mari is a convincing speaker and a warm-hearted person with broad knowledge and experience to talk about very different subjects."

"I had the pleasure to attend an inspiring keynote speech of future leadership held by Aino-Mari. Her profound but also versatile knowledge of various topics with a unique way of combining them was really refreshing. Furthermore, she is very action oriented and uses plenty of not often seen techniques to involve and activate participants. Highly recommend!"

"I have had Aino-Mari as a guest speaker at Presidents Institute. I think she is a breath of fresh air to seasoned professionals who've been there and done that. She's a thoughtful and creative thinker, warm and empathetic, and moves in profound ways to challenge even the most innovative thinkers to lift their game."

Inquiries and bookings

Event information

Contact information

By sending an inquiry, you agree to our
Terms and Conditions (2024-10-06) and
Privacy Policy (2021-02-17).
Aino-Mari Kiianmies
ainomari.com