Tilat retriitteihin Uudellamaalla

Löydä kaikki Uudenmaan vuokrattavat tilat, mökit, huvilat ja villat retriitteihin helposti Venuu.fi:stä!

  • Unique venues
  • Fast and easy
  • Free booking

Venuu is a booking service for party, wedding and event venues.

Löydä Uudenmaan parhaat tilat retriitteihin

Villa Furuvik

HELSINKI. Laajasalossa sijaitsevassa huvilassa Villa Furuvikissa onnistuu rentouttava retriitti tai normaalista toimistopalaverista poikkeava kokoushetki. Aisti luonto ympärilläsi ja unohda arjen kiireet. Täällä mieli kiittää!

Villa Grande

VANTAA. Upea Villa Grande sopii juhlien lisäksi erinomaisesti myös retriitin pitopaikaksi. Huvilan moderni sisustus ja huippuvarustelu takaavat onnistuneen retriitin. Villa Grandessa nautitaan, keskitytään hetkessä elämiseen ja henkiseen kasvuun.

AihkiNjarga

PORKKALA. AihkiNjarga soveltuu erinomaisesti pienen retriitin pitopaikaksi. Useista pienistä rakennuksista koostuva kokonaisuus sisältää saunarakennuksen ja kaksi nukkumisrakennusta. Varaa hetki rauhoittumiseen ja hetkessä elämiseen ja vuokraa AihkiNjarga retriittiisi.

Villa Skitunäs

PYHTÄÄ. Hyvin varusteltu hirsinen vuokramökki 10-12 henkilölle vain noin tunnin ajomatkan päässä Helsingissä. Tunnelmallinen sauna, grillikota ja nuotiopaikka taakaavat viihtymisen. Mökin kodikas tunnelma luo ympäristön, jossa vietät vuoden stressitömän viikonlopun.

Villa Långstrand Edustussauna @ Ranch

RAASEPORI. Luonnon ympäröimänä omassa rauhassa Raaseporissa, upeassa edustusluokan rantasaunassa onnistuu rauhoittumishetki pienellä porukalla. Mahdollisuus myös yöpymiseen läheisissä hirsimökeissä. Täällä unohdat arjen kiireet!

Villa Stenberg | Huvila

LOHJA. Lohjan järven rannalla sijaitseva tyylikäs huvila, jossa järjestät unohtumattoman retriittiviikonlopun. Yöpymistä varten villasta löytyy neljä makuuhuonetta. Bonuksena moderni saunaosasto ja poreamme.

Lopen Erähuvila

LOPPI. Ihana erähenkinen piilopaikka kaikilla mukavuuksilla! Uniikki paikka metsän keskellä vesistöjen äärellä. Lopen Erähuvilassa ärjestät onnistuneen retriittiviikonlopun, jonka aikana pääset takuulla rentoutumaan.

Kettukallion Elämystila

LOHJA. Lohjalla sijaitseva Kettukallion Elämystila tarjoaa rentoutumista ja pysähtymistä. Aitoa erätunnelmaa henkivässä elämyskylässä voi saunoa savusaunassa, uida järvessä ja pulahtaa paljuun. Tilalla on myös majoitusmahdollisuus.

Vietä rentouttava retriitti Uudellamaalla! Venuu.fi:stä löytyy vuokrattavia mökkejä, villoja, huviloita ja muita tiloja, jotka soveltuvat retriitteihin. Järjestä meditaatio- tai mindfulness-retriitti vaivattomasti näissä inspiroivissa tiloissa keskellä luontoa. Hiljenny, rentoudu luonnon helmassa ja unohda arki! Näissä mökeissä ja huviloissa pääset myös nauttimaan hyvistä löylyistä ja pulahtamaan välillä uimaan järveen tai mereen. Tutustu monipuoliseen tarjontaan ja vuokraa tila retriittiin Venuu.fi:stä!

We use Venuu