Tilat retriitteihin pääkaupunkiseudulla

Löydä kaikki pääkaupunkiseudun vuokrattavat tilat, mökit, huvilat ja villat retriitteihin helposti Venuu.fi:stä!

  • Unique venues
  • Fast and easy
  • Free booking

Venuu is a booking service for party, wedding and event venues.

Löydä pääkaupunkiseudun parhaat tilat retriitteihin

Villa Seasong

SIPOO. Villa Seasong on merellinen juhla-, kokous-, virkistys- ja majoituskohde Sipoon idyllisessä saaristossa, Norrkullalandetin saarella!

Villa Furuvik

HELSINKI. Villa Furuvikin huvilassa Helsingin Laajasalossa järjestyy ihana retriittipäivä tai normaalista toimistopalaverista poikkeava kokoushetki. Aisti luonto ympärilläsi ja unohda arjen kiireet. Sielu ja mieli kiittää!

Villa Grande

VANTAA. Upea Villa Grande sopii juhlien lisäksi erinomaisesti myös ylellisen retriitin pitopaikaksi. Moderni sisustus ja huvilan huippuvarustelu takaavat osallistujien viihtymisen. Villa Grandessa nautitaan, keskitytään hetkessä elämiseen ja henkiseen kasvuun.

AihkiNjarga

PORKKALA. Tasokas ja tyylikäs AihkiNjarga on kuin luotu retriitin pitopaikaksi. Sijainti meren rannalla ja luonnon helmassa virittää ajattelun uudelle tasolle. Täällä järjestyy strategiapäivä, virkityspäivä, retriitti tai kokoushetki.

Villa Hummerheim

KIRKKONUMMI. Kotoisassa Villa Hummerhiemin huvilassa Kirkkonummella järjestät retriittiviikonlopun. Unohda kiireet ja työasiat ja keskity olennaiseen eli hyvään oloon ja rauhoittumiseen!

Hawkhill / Villa Juhani

TERVALAMPI. Hawkhillin hirsimökissä lähellä Nuuksion kansallispuistoa järjestät monenlaisia tilaisuuksia kokouksista irtiottoihin arjesta. Sijainti keskellä metsää takaa kiireen tunnun katoamisen!

Villa Paratiisi

OTALAMPI. Villa Paratiisi on täydellinen paikka irtautua arjesta! Moderni huvila soveltuu moneen: täällä järjestyvät juhlat, kokoukset, virkistyspäivät ja retriitit.

Vietä rentouttava retriitti! Venuu.fi:stä löytyy vuokrattavia mökkejä, villoja, huviloita ja muita tiloja, jotka soveltuvat retriitteihin. Meditaatio- ja mindfulness-retriitit järjestyvät vaivattomasti näissä ihanissa tiloissa. Hiljenny, rentoudu luonnon helmassa ja unohda arki! Näissä mökeissä ja huviloissa pääset myös nauttimaan hyvistä löylyistä ja pulahtamaan välillä uimaan järveen tai mereen. Tutustu monipuoliseen tarjontaan ja vuokraa tila retriittiin Venuu.fi:stä!

We use Venuu