Pikkujoulut 2023

Löydä parhaat tilat ja aktiviteetit helposti Venuu.fi:stä!

  • Unique venues
  • Fast and easy
  • Free booking

Venuu is a booking service for party, wedding and event venues.

Pikkujoulut 2023 – löydä parhaat juhlatilat

VENN

HELSINKI. Monikäyttöinen ja rentoa ylellisyyttä huokuva tila sijaitsee Helsingin parhailla paikoilla ydinkeskustassa. Täällä riittää tilaa yhteiseen pikkujouluhengailuun!

Iggy's

HELSINKI. Tuo pikkujouluporukkasi trendikkäälle musiikkiklubille. Laita musat päälle, tilaa baaritiskiltä kurkunkostuketta ja ota PA-laitteilla lava haltuun. Ei erillistä tilavuokraa.

SEA LIFE Helsinki - yksityistilaisuus

HELSINKI. Pikkujoulut vedenalaisessa maailmassa - pistetään pyrstöt heilumaan! Upean taianomainen tila pikkujouluihin, jotka takuulla muistetaan!

Kino Tapiola

ESPOO. Tuo juhlaporukkasi privaattiin jouluteemaiseen elokuvateatterielämykseen! Privaattivaraus Kino Tapiolassa sisältää myös valoisan aulan ja privaatin baarin käyttöoikeuden, haluamasi tarjoilut voit tuoda mukanasi tai buukata unelmiesi cateringin.

G Livelab Tampere

TAMPERE. Pistä ihka-aidon keikkapaikan äänentoisto tosikoetukselle, ja järjestä päräyttävät esityksientäyteiset pikkujoulut tilavissa puitteissa.

Cigges Club / Juhla-, kokous- & saunatila

TURKU. Juhli Don Draperin tyyliin tunnelmallisesssa tilassa, jossa upottavat sohvat ovat nahkaa, yleisilme skarppi ja sauna kuumana. Toteuta lämpöä huokuvat pikkujoulut luksustyyliin, vaikka aamun pikkutunneille saakka.

Wohls Stall

KIRKKONUMMI. Upeaan uuteen loistoon entisöity kivinavetta huokuu lämmintä tunnelmaa. Kookkaassa juhlatilassa vain mielikuvitus on rajana, tarjoilut saat tilalta ja omat juomat voit tuoda tullessasi.

Pörssitalo

HELSINKI. Pörssitalo on näyttävä kivilinna keskellä kauneinta Helsinkiä - tilausravintolana toimiva Pörssitalo on oikea valinta juhlavia tilaisuuksia varten.

Vietä säkenöivät pikkujoulut 2023! Olipa kyseessä kaveriporukan tai firman pikkujoulut, Venuu.fi:stä löydät parhaat juhlatilat sekä ideat, aktiviteetit ja cateringin pikkujouluihin. Fantastiset juhlatilat, jossa vietät niin suuret kuin pienetkin pikkujoulut! Venuusta löydät myös tiloja, jotka sallivat omat juomat ja omat tarjoilut. Tutustu monipuoliseen tarjontaan ja varaa maksutta täydellinen tila pikkujouluihin Venuu.fi:stä!

Pikkujoulut voi nostaa uudelle tasolle tuomalla peliin hieman ekstraa! Venuun valikoimasta löydät juhliin myös suositut muusikot, bilebändit, trubaduurit, stand up -koomikot ja muut esiintyjät. Lisäksi valikoima sisältää laadukkaat juhlatarvikkeet – mm. hattarakone, popcorn-kone, kaiuttimet, kuvausseinä ja ilmapallot. Aktiviteetteja kaipaaville löytyy myös paljon elämyksiä kuten drinkkikoulut, cocktail-koulut, kokkikoulut yksityinen elokuvasali, sushi-kurssi, megazone, trampoliinipuisto, olut-tasting, maalaus-workshop, viini-tasting ja kiipeily.

Venuun käyttö on täysin ilmaista – maksat siis vuokrauspäätöksen tehtyäsi ainoastaan tilan vuokraajalle. Palvelusta löydät helposti läpinäkyvät hintatiedot, tilojen esittelykuvat ja muiden käyttäjien kirjoittamia arvosteluita ja kokemuksia.

We use Venuu