Lisää catering-varauksia ja yritysasiakkaita?

Lisää catering-palvelusi Suomen suurimpaan tapahtumatilojen ja catering-toimijoiden varauspalveluun. Venuu.fi:ssä vierailee yli 150 000 potentiaalista asiakasta / kk ja välitämme kauppaa yli 1 000 000 euron edestä samassa ajassa.

Uusien asiakkaiden hankkiminen Venuun kautta on simppeliä: ei kuukausi- tai vuosimaksuja eikä sitoutumisaikaa, vaan rehdisti tulospohjainen malli. Ainoa kiinteä veloitus on pieni aloitusmaksu, joka kattaa kaiken apumme catering-esittelyn rakentamisessa. Päätätte itse, millaisia asiakkaita ja mihin ajankohtiin otatte.

Ota meihin yhteyttä niin kerromme yhteistyömallistamme lisää:

myynti@venuu.fi
Tavoita kymmeniä tuhansia asiakkaita

Venuu.fi:n kautta tavoitat yritys- ja yksityistilaisuuksien järjestäjät kustannustehokkaasti. Venuu on ennen kaikkea uusasiakashankintakanava, jonka avulla löydät sellaisia asiakkaita, jotka eivät teitä tunne entuudestaan. Lisäksi hiljaisiin ajankohtiin on helppo hankkia uutta kysyntää.

Löydy Googlesta

Venuu on #1 Googlessa lähes kaikilla tärkeimmillä hakusanoilla (esim. "Catering Helsinki" tai "Kokoustilat Tampere"). Lisäksi teemme monipuolista sisältöä blogiin ja sosiaalisen median kanaviin. Venuu on yli 11 000 suomalaisen yrityksen luottama työkalu.

Helppoa ja kannattavaa

Kohteen lisääminen Venuu.fi:hin on helppoa ja nopeaa. Yhteistyömallimme on tulospohjainen ja riskitön – emme tuo siis kuluja vaan ainoastaan uutta kauppaa ja liikevaihtoa. Ota yhteyttä myyntipalveluumme ja kysy lisää!

 • #1

  Googlessa

 • 150 000+

  Kuukausikävijää

 • 35 000+

  Uniikkia asiakasta

 • 1 000 000€

  Kauppaa kuukaudessa

Olen Janne, hienoa nähdä sinut täällä! Sinulta löytyy siis loistava catering-palvelu, josta kaikkien pitäisi tietää? Hienoa! Ota yhteyttä, niin jutellaan yhteistyöstä lisää.

Ota yhteyttä

...tai soita minulle suoraan +358 40 822 6006