Lisää catering-varauksia ja yritysasiakkaita?

Lisää catering-palvelusi Suomen suurimpaan tapahtumatilojen ja catering-toimijoiden varauspalveluun. Venuu.fi:ssä vierailee yli 150 000 potentiaalista asiakasta / kk ja välitämme kauppaa yli 1 000 000 euron edestä samassa ajassa.

Uusien asiakkaiden hankkiminen Venuun kautta on simppeliä: ei kuukausi- tai vuosimaksuja eikä sitoutumisaikaa, vaan rehdisti tulospohjainen malli. Ainoa kiinteä veloitus on pieni aloitusmaksu, joka kattaa kaiken apumme catering-esittelyn rakentamisessa. Päätätte itse, millaisia asiakkaita ja mihin ajankohtiin otatte.

Ota meihin yhteyttä niin kerromme yhteistyömallistamme lisää:

myynti@venuu.fi
Ole siellä, missä asiakkaasikin ovat

Venuu.fi on uusasiakashankintakanava, jonka kautta parannat tunnettuuttasi ja saat kysyntää hiljaisiin ajankohtiin riskittömästi ja kustannustehokkaasti. Meitä käyttää yli 150 000 potentiaalista yksityis- ja yritystilaisuuden järjestäjää kuukaudessa ja olemme jo nyt yli 11 000 suomalaisen yrityksen luottama työkalu.

Näy digitaalisissa kanavissa

Meidän avulla olet esillä aina silloin, kun asiakas tarvitsee catering-palveluita. Olemme #1 Googlessa yleisimmillä catering-teemaisilla hakusanoilla, minkä lisäksi pääsemme tekemään jälkimarkkinointia yli 10 000 tilanvaraajalle vuodessa juuri siinä kohtaa, kun liidi on lämpimimmillään ja asiakas on varannut tilansa Venuusta.

Älä maksa turhasta

Et maksa meille luettelopaikasta vaan toteutuneista kaupoista. Yhteistyömallimme on tulospohjainen ja riskitön – emme siis tuo kuluja vaan ainoastaan uutta kauppaa ja liikevaihtoa ajankohtiin, jotka olisivat muuten tyhjillään. Hiomme profiilit puolestasi huippukuntoon eikä myöskään siitä koidu lisäkuluja.

 • #1

  Googlessa

 • 150 000+

  Kuukausikävijää

 • 35 000+

  Uniikkia asiakasta

 • 1 000 000€

  Kauppaa kuukaudessa

Olen Janne, hienoa nähdä sinut täällä! Sinulta löytyy siis loistava catering-palvelu, josta kaikkien pitäisi tietää? Hienoa! Ota yhteyttä, niin jutellaan yhteistyöstä lisää.

Ota yhteyttä

...tai soita minulle suoraan +358 40 822 6006