Parhaat tarjoilut pikkujouluihin

Löydä ja varaa catering pikkujouluihin helposti Venuu.fi:stä

  • Snabbt och enkelt
  • Gratis bokning

Venuu is a booking service where you will find easily event spaces, meeting rooms, saunas and catering.

Löydä paras pitopalvelu pikkujouluihin

Voltti Catering

Konstailematonta pikkujouluruokaa tarjolla Kuopion alueella, joissa lähialueen paikalliset raaka-aineet pääsevät oikeuksiinsa.

View prices and more information

Deluxe Burger & Pizza

Täytä kaikkien pikkujoulujuhlijoiden toiveet ja hommaa paikalle gourmettason bursaa ja pizzaa.

View prices and more information

Ravintola Lasipalatsin Catering

Ihastuttavan Ravintola Lasipalatsin suosikkiherkkuja voi tilata myös cateringtyyliin omalle juhlapaikalle. Älä tingi tarjoiluista!

View prices and more information

KW Catering

Ihanan leikkisät ja monipuoliset pikkujoulutarjoilut hoitaa KW Catering. Aasialaista, välimerellistä, lattareiden parhaat herkut – you name it!

View prices and more information

Empanada Tropical

Ay ay ay! Kokeile kerrankin jotain uutta ja jännittävää, ja tarjoile pikkujoulukansalle kolumbialaisen keittiön ihanimmat herkut.

View prices and more information

Jackson's Catering

Perinteistä skandinaavista tai tulisen maistuvaa srilankalaisen keittiön parasta antia – Jackson's Cateringiltä löytyy herkkuja joka lähtöön.

View prices and more information

Nord Catering

Monipuoliset ruoan osaajat tarjoilevat herkkuja Rovaniemellä. Tarjolla monenlaisia pikkujoulumenoja ja ruokakulttuureja. Täältä saat myös food truckin!

View prices and more information

Viinitimo Catering

Eksoottisia ja kustomoitavia pikkujoulumenuja ja erityisen osaava viinivalikoima tekevät näistä pikkujoulutarjoiluista ikimuistoiset.

View prices and more information
Löydä ja varaa tarjoilut pikkujouluihin helposti Venuu.fi:stä. Catering tai pitopalvelu tekee pikkujoulutarjoilujen ja syötävien suunnittelusta, ideoinnista ja laittamisesta vaivatonta. Älä tuhlaa aikaasi reseptien ja ideoiden etsimiseen, vaan anna pitopalvelun hoitaa syötävää pikkujouluihin. Venuu.fi:stä löydät kaikki parhaat cateringit pikkujouluihin, juhliin, syntymäpäiväjuhliin, polttareihin, perhejuhliin, kokouksiin, lakkiaisiin, yritysjuhliin tai muihin elämäsi juhliin. Kysy helposti menuehdotukset ja hinnat. Tutustu laadukkaisiin cateringtoimijoihin ja pitopalveluihin ja ota yhteyttä helposti Venuu.fi:ssä!