Syntymäpäiväjuhlat Turku

Löydä kaikki juhlatilat Turusta syntymäpäiviin helposti Venuu.fi:stä!

  • 5900+ lokaler
  • Snabbt och enkelt
  • Gratis bokning

Venuu är en bokningstjänst för att hitta lokaler att hyra för fester, bröllop och konferenser.

Löydä Turun parhaat juhlatilat syntymäpäiviin

Juhlista syntymäpäivääsi! Missä järjestää juhlat Turussa? Venuun valikoima kattaa Turun seudun parhaat juhlapaikat ja juhlahuoneistot sekä Turun keskustasta että keskustan ulkopuolelta. Löydä uniikit ja laadukkaat vuokrattavat juhlatilat alueilta kuten Kupittaa, Raunistula, Länsikeskus, Vähäheikkilä, Runosmäki, Pansio, Oriketo, Hirvensalo, Lauste, Uittamo, Skanssi, Pääskyvuori ja Ruissalo.

Venuusta – Suomen suosituimmasta tapahtumatilojen varaussivustosta – sopivaia vaihtoehtoja erilaisille synttäreille löytyy varmasti. Valikoimaamme sisältyviä tilatyyppejä ovat esimerkiksi kartano, villa, huvila, jugend-huvila, merenrantahuvila, kattohuoneisto, kattoterassi, lounge, vip-tila, ravintola, baari, yökerho, hotelli, yksityinen kabinetti, juhlasali, teatteri, klubi, luksus saunaosasto, design loft-tila, elokuvateatteri, valoisa galleria ja rustiikkinen maatila.

Venuun sivuilta löydät kokonaisuudessaan tuhansia vuokrattavia tiloja kattavilla tiedoilla varustettuna. Kuvat, hintatiedot, varauskalenteri, muiden käyttäjien arvostelut ja kokemukset ovat helposti nähtävillä. Venuuta käyttäessä aikaa ei tarvitse kuluttaa eri vuokratilojen omien sivujen selailuun. Voit vaivatta vertailla eri vaihtoehtoja, mikä helpottaa edullisen vuokratilan löytämistä.

Yleinen kysymys juhlia suunniteltaessa on, kuinka paljon maksaa vuokrata juhlatila esimerkiksi 10, 20, 50, 100 tai 200 hengelle yritys- tai yksityiskäyttöön. Valituista lisäpalveluista riippuen vuokrattavan juhlatilan hinta liikkuu usein akselilla 300e-1000e. Jos lisäpalveluille ei kuitenkaan ole tarvetta, pelkän juhlapaikan voi saada esimerkiksi 100e. Venuusta löydät varmasti budjettiisi sopivan ja viihtyisän vuokratilan keskeiseltä sijainnilta Turun keskustassa tai esimerkiksi 10km, 20km, tai 50km sisällä Turusta.

Valmistujaiset, ylioppilasjuhlat, rippijuhlat, kesäjuhlat, karonkka, kihlajaiset, häät, rapujuhlat, henkilöstöjuhlat, asiakastilaisuus tai illanvietto kaipaavat usein myös tarjoiluja. Useilla sivuiltamme löytyviltä juhlatiloilta löytyykin anniskeluoikeudet (A-oikeudet) ja oma pitopalvelu (catering). Jos toiveissa kuitenkin on valmiiden tarjoilujen sijaan tuoda omat ruoat ja juomat, sekin onnistuu monissa paikoissa.

Millaisia ominaisuuksia tai varusteluja syntymäpäiväsi kaipaavat? Rajaamalla hakua voit valita vaihtoehtoja kuten esteettömyys, wifi, karaoke, mediaseinä, äänentoisto, videotykki, piano, tanssilattia, baaritiski, sauna, narikka, puutarha tai oma piha. Useissa vuokratiloissa on myös yöpymismahdollisuus ja parkkipaikka, mikäli niille on tarvetta.

Turun parhaat juhlatilat löytyvät Venuusta. Tsekkaa hyviä arvosteluita ja kokemuksia keränneet vuokratilat, vertaile vaihtoehtoja ja varaa juhliisi paras tila helposti ja luotettavasti.

Vi använder Venuu