4 Those About To Rock

4 Those About To Rock on Helsinkiläinen rock-covereita soittava bändi, joka tulee ja laittaa juhlissasi höpinää tötteröön!

Meillä on vuosien kokemus yksityis-, yritys- sekä baarikeikoista pitkin Etelä-Suomea. Meidät keikalle tilatessasi saat ammattitaitoisen bändin, joka soittaa kaikkien tuntemia rock-biisejä vaikka sitten koko illan jos niin sovitaan.

Soitamme sekä suomalaisia että ulkomaalaisia kappaleita, ja voimme räätälöidä settimme painottamaan jompaa kumpaa. Setin kesto on myös muokattavissa kuten haluatte, aina yhdestä kolmeen settiin, ja toivekappaleet luonnollisesti onnistuvat esim. hääjuhlia ajatellen.

Haluatko meidät esiintymään tapahtumaasi tai kapakkaasi? Ota yhteyttä!

Asiakkaiden sanomaa:
  • "Aivan mahtava bändin laulajan ääni erittäin hyvä sopii moneen!!! Kaksi kertaa teidät nyt nähneenä ja molemmilla kerroilla mahtava keikka...voi suositella"
  • "Erinomainen hääkeikka, ihmisiä riitti alusta loppuun tanssimassa ja fiilis oli hyvä! Erityiskiitos joustavuudesta aikataulujen ja järjestelyiden suhteen :)"
  • "Loistava hääkeikka ja hyvin vedetty! Soitto oli taitavaa, laulajan ääni kuulosti tosi hyvältä ja kokonaisuus rokkasi!"
Cover-bändi
RockPopSuomi-popRhythm 'n' bluesBlues
Plats:
Helsinki
Serviceområde:
Hela Finland
Kukin keikka hinnoitellaan tapahtumakohtaisesti, joten ota yhteyttä ja kerro lisää juuri teidän tarpeistanne niin muodostetaan niihin soveltuva kokonaisuus!

4 Those About To Rock – we gotcha covered!

Förfrågningar och bokningar

Event information

Kontaktinformation

Genom att skicka en förfrågan så accepterar du villkoren i
Användaravtalet och Integritetspolicyn.
4 Those About To Rock