Lakkiaiset Turku

Löydä Turun kaikki parhaat vuokrattavat tilat lakkiaisiin helposti Venuu.fi:stä

  • 5700+ lokaler
  • Snabbt och enkelt
  • Gratis bokning

Venuu är en bokningstjänst för att hitta lokaler att hyra för fester, bröllop och konferenser.

Löydä Turun parhaat tilat lakkiaisiin

Lasilinna

Turun klassinen Lasilinna on kuin luotu arvokkaille ylioppilasjuhlille! Järjestä lakkiaiset siis tyylillä. Halutessasi voit tuoda omat tarjoiltavat paikanpäälle.

Tårget

Trendikäs ravintola, jossa yhdistyvät historiallinen patina sekä moderni rentous. Turun ytimessä sijaitseva ravintola on tunnettu herkuistaan, juhlatarjoilut check!

Airisniemen Kartano / Keskikerros

Ihastuttava, historiallinen kartano saariston parhaalla paikalla! Täydellisen kokoinen tila monenlaisiin lakkiaisiin: tilan kolmea kerrosta voi vuokrata joko yhdessä tai erikseen.

Onnenpaikka

Entäpä lakkiaiset rennommissa tunnelmissa? Onnenpaikka on nimenäkin jo kutsuva, ja tila vastaa tätä täysin. Harmonisesti sisustettu talo tulvii luonnonvaloa, ja illemmalla juhlia voi jatkaa vaikkapa saunan ja ulkoporelataan puolella.

Ruissalon Kansanpuisto

Entisajan tanssilavatunnelmaa huokuva elämyksellinen juhlasali on täydellinen isoille juhlaseurueille. Ihastuttavat Ruissalon maisemat ovat omaa luokkaansa.

Brahen Kellari / Waasa kabinetti

Tunnelmallinen tila sopii pieniin lakkiaisiin. Turun vanhin kellariravintolan herkut ovat tunnetusti priimaa, joten tarjoilustressin voi unohtaa!

Kreivilän Kivinavetta

Juhlava kivinavetta on idyllisen maalaismaiseman juhlatilahelmi. Jykevien kiviseinien kätköissä juhlit omassa rauhassa, näyttävissä puitteissa.

Tilausravintola Piazza

Italialaistyylinen tilausravintola heijastelee kotoisaa italialaistunnelmaa. Tiililattiat ja rautakaiteiset parvekkeet vievät tunnelman ja ajatukset leppoisiin Italian maisemiin.

Vietä lakkiaiset Turussa upeissa puitteissa! Venuu.fi:stä löydät kaikki Turun parhaat vuokrattavat juhlatilat, juhlapaikat, juhasalit ja juhlahuoneistot kaikkiin juhliin lakkkiaisista ylioppilasjuhliin ja valmistujaisiin. Meiltä löydät myös paljon tiloja, joissa on sallittu omat juomat ja omat tarjoilut. Upeita vuokrattavia juhlatiloja ja juhlapaikkoja Turun parhailta paikoilta: meiltä löydät niin suuret, pienet, edulliset kuin tyylikkäätkin tilat lakkiaisiin. Tutustu uusiin ja uniikkeihin juhlatiloihin ja varaa oikea tila valmistujaisiin helposti Venuu.fi:stä!

Vi använder Venuu