Hybriditapahtuma

Löydä parhaat tilat hybriditapahtumiin helposti Venuu.fi:stä

  • 4500+ lokaler
  • Snabbt och enkelt
  • Gratis bokning

Venuu är en bokningstjänst för att hitta lokaler att hyra för fester, bröllop och konferenser.

Löydä parhaat tilat hybriditapahtumiin

Hotel Kämp | Symposion

Kuvankauniin klassikkohotelli Kämpin upouusi hybriditapahtumatila on kookas ja näyttävä paikka, jossa osa juhlii paikan päällä, ja loput etänä. Jättimäinen videoseinä hurmaa!

G Livelab

Toimivan keikkapaikan erinomainen äänentoisto, avarat tilat ja hyvä tekniikka ovat omiaan toimivaan hybriditapahtumaan, jossa meininki on rento.

Technopolis / Silfvan

Technopoliksen vaihtelevan kokoisissa tiloissa tekniikka on kohdillaan, ja hybriditapahtuma etäyhteyksin tai livestriimaten onnistuu käden käänteessä.

Musiikkitalo / Paavo-sali

Musiikkitalon kookkaassa ja kameleontin lailla muovattavissa olevassa Paavo-salissa on tilaa toimivalle hybriditapahtumalle. Täällä livestriimaustekniikka löytyy talon puolesta.

Finnkino Kinopalatsi Turku | Muut salit

Finnkinon mukavissa penkeissä kelpaa viettää hybriditapahtumaa. Heijasta elokuvakankaalle päivän puhuja tai ohjelma, livestriimaus onnistuu täällä takuulla.

Roba Lounge

Kuvankaunis juhlahuoneisto toimii myös hybriditapahtumiin. Juhlikaa paikan päällä ekstratehokkaan ilmanvaihdon, spa-osaston ja ytheisen pöydän turvin, ja livestriimatkaa koko tapahtuma etäosallistujille.

Sofia Helsinki / Kaikki tilat

Torikortteleissa paraatipaikalla sijaitseviin upeisiin tiloihin mahtuu paikan päälle, täältä on järjestetty onnistuneita webinaareja ja etätapahtumia vino pino. Oma ravintola hoitaa herkuimmat tarjoilut!

Messukeskus / Halli 5

Messukeskuksen jättimäisestä tilavalikoimasta löytyy jokaiselle jotain isoon tai pieneen hybriditapahtumaan. Erinomainen tekniikka takaa saumattoman livestriimauselämyksen etäosallistujille.

Vietä turvallinen hybriditapahtuma vuokratilassa! Venuu.fi:stä löydät vuokrattavat juhlatilat etätapahtumiin, hybriditapahtumiin ja muihin korona-ajan turvallisiin tapahtumiin. Myös paljon yksityisiä tiloja, joissa on livestriimausmahdollisuus, turvavälit ja hyvä ilmanvaihto. Tutustu etätapahtumatiloihin ja varaa oikea tila helposti Venuu.fi:stä!

Vi använder Venuu