Konferenssitilat Espoo

Löydä kaikki Espoon konferenssitilat helposti Venuu.fi:stä!

  • Unique venues
  • Fast and easy
  • Free booking

Venuu is a booking service for party, wedding and event venues.

Löydä Espoon parhaat konferenssipaikat

Rongo-talo / seminaari-, kokous- & juhlatila

Rongo-talon valoisa ja muunneltava tila soveltuu joustavasti kokouksista juhlaan. Tilan kautta hoituu myös herkulliset tarjoilut!

GLO Hotel Sello / Tapahtumakerros

Sellon Glo Hotellin tapahtumakerroksen neljä erilaista tilaa mahdollistaa lukuisat erilaiset konferenssit ja kokoukset. Hyvät julkiset kulkuyhteydet ja ilmainen parkkihalli!

Technopolis Otaniemi / Seminaarisali Edison 1 & 2

Technopoliksen seminaaritilassa järjestyy jopa 200 henkilön konferenssi tai seminaari. Technopoliksella vastuullisuus on huomioitu kaikessa kierrätyksestä ja catering-palveluista älykkääseen lämmitykseen ja valaistukseen!

Finnkino Omena | ISENSE

Konferenssi leffateatterissa! Iso-Omenan Finnkinon salit taipuu loistavasti seminaareihin ja konferensseihin. iSense salin loistava tekniikka ja mukavat luksustuolit tekevät tilaisuudesta täydellisen!

Hotelli Korpilampi / Kokoustilat

Täällä järjestyy kaiken kokoiset tapahtumat aina kymmenen hengen tiloista 350 paikkaiseen auditorioon! Kokous kuin kokous Hotelli Korpilammesta löytyy sille sopivat puitteet!

Radisson Blu Hotel Espoo | Aalto & Laine

Vietä kokous tai konferenssi upeissa merimaisemissa Espoossa! Aalto ja Laine ovat identtisiä esteettömiä kokoustiloja hotellin ensimmäisessä kerroksessa. Täydellinen kokouksiin, workshoppeihin ja koulutuksiin!

Saunat.fi Tapiola

Upeaakin upeampi kokoustilakokonaisuus Espoossa. Raikas ilme, joustava kalustus ja erikokoiset tilat takaavat toimivan kokonaisuuden.

Dipoli / Lumituuli

Dipolin Lumituuli on valoisa ja viihtyisä auditorio Otaniemessä. Tilaan mahtuu 250 henkeä ja okoustarjoilut katetaan auditorion yhteydessä olevaan aulatilaan. Avara, toimiva ja käytännöllinen!

Pidä tehokas konferenssi Espoossa! Venuu.fi:stä löydät vuokrattavat konferenssitilat ja konferenssipaikat pienemmistä kokoushuoneista aina isoihin seminaaritiloihin ja saleihin asti. Paljon tiloja, joissa on sauna, langaton netti, fläppitaulu, videotykki ja muut kokoustarvikkeet. Tutustu monipuoliseen tilatarjontaan ja varaa sopiva tila konferenssille helposti Venuu.fi:ssä!

We use Venuu