Taikuri Marcus Alexander

Taikuri Marcus Alexander on kysytty esiintyjä niin pienten kuin suurtenkin yritysten tilaisuuksissa – eikä syyttä: ammattimainen esiintyjä viihdyttää, naurattaa ja hämmästyttää juhlissa kuin juhlissa.

Marcuksen tavaramerkkejä ovat vahva läsnäolo, hersyvä komiikka sekä taikuus, joka pudottaa paatuneimmankin skeptikon tuoliltaan. Vuorovaikutteinen show tempaisee ihmiset mukaansa ja nostaa tunnelman kattoon.

Ammattimainen ja tyylikäs esiintyjä saa yleisön rentoutumaan nopeasti!


MATKA MAHDOTTOMAAN SHOW
Show, jossa moderni silmänkääntö ja tyylikäs komiikka kietoutuvat yhteen! Luvassa on show'n täydeltä taikuutta, hämmästystä ja naurunpurskahduksia. Show tempaa yleisön kerralla mukaansa ja sopii tapahtuman kohokohdaksi loistavasti.


MARCUS ALEXANDER - LÄHITAIKUUS
Marcus Alexanderin lähitaikuus vie niin asiakastapahtumat kuin pikkujoulutkin uudelle tasolle. Ammattimainen mutta rento ja valloittava taikuri saa kutsuvieraanne muistamaan tapahtumanne pitkään.

Lähitaikuus sopii hyvin myös kahvituksen lomaan. Kun taikuri kiertää pöydissä esiintyen yhdelle pöytäseurueelle kerrallaan, tunnelma pysyy korkealla koko tilaisuuden ajan. Uskomattomat taikuudet, rento tunnelma ja herkullinen jälkiruoka tekevät kahvituksesta unohtumattoman!


OHJELMAKOKONAISUUS: SHOW & LÄHITAIKUUS (60-120 min)
Ohjelmakokonaisuus, joka ei takuulla jätä ketään kylmäksi.

  • LÄHITAIKUUS tuo ihmeet jokaisen katsojan silmien alle. Taikuri kiertää yleisön joukossa viihdyttäen aina pientä seuruetta kerrallaan muutaman minuutin. Suomenmestaruustason viihdettä, joka pudottaa skeptisimmänkin yleisön tuoleiltaan!

  • MATKA MAHDOTTOMAAN SHOW on yhdistelmä uskomatonta taikuutta ja tyylikästä komiikkaa. Luvassa on taikuutta, hämmästystä ja naurunpurskahduksia. Show tempaa yleisön kerralla mukaansa ja sopii juhlien kokohdaksi loistavasti.


MARCUS ALEXANDER - ETÄSHOW
Marcus Alexanderin Etäshow on täyttä taikuutta! Luvassa on näytöksen täydeltä älyttömyyksiä, hämmästystä ja naurunpurskahduksia. Tyylikäs show, jossa moderni silmänkääntö ja omaperäinen komiikka kietoutuvat yhteen! Esitys on vahvasti interaktiivinen, joten tässä show'ssa yleisö ei todellakaan jää passiivisen katsojan rooliin. Etäshow toteutetaan ammattitason studiolta, jossa tekniikasta vastaa ammattivideokuvaaja.

Taikuri
TaikuriYksityistilaisuudetYritystapahtumatRavintolataikuuden SuomenmestariNäyttämötaikuuden SM 3.Viihdeohjelmien Suomen mestaruus -finalisti
Plats:
Turku, Helsinki, Tampere
Serviceområde:
Helsingfors region, Tammerfors region, Åbo region
MATKA MAHDOTTOMAAN SHOW
  • Hinta alkaen 900€
  • Kesto: 35 min (sovittavissa)

MARCUS ALEXANDER - LÄHITAIKUUS
  • Hinta alkaen 700€
  • Kesto: 0,5-3h

OHJELMAKOKONAISUUS: SHOW & LÄHITAIKUUS
  • Hinta: 1200-1600€
  • Kesto: 60-120 min

MARCUS ALEXANDER - ETÄSHOW
  • Hinta: 600-1000€
  • Kesto: 30 minuuttia tai sopimuksen mukaan


Förfrågningar och bokningar

Event information

Kontaktinformation

Genom att skicka en förfrågan så accepterar du villkoren i
Användaravtalet (2024-10-06) och
Integritetspolicyn (2021-02-17).
Markus Hyytiä
Taikuri Marcus Alexander