Streamfabriken

Streamfabriken on vuonna 2010 perustettu pohjoismainen monipuolisiin videotuotantoihin erikoistunut yhtiö, jolla on toimistot Helsingissä ja Tukholmassa!

Autamme asiakkaitamme luomaan ainutlaatuisia kokonaisuuksia. Oli kyseessä sitten livetaltiointi, striimaus, webinaari, after movie tai mikä tahansa muu videotuotantoon liittyvä kokonaisuus, olemme apunanne sen toteutuksessa!

Tapahtumataltiointeja on moneen lähtöön, joten pyrimme toimimaan myös mahdollisimman joustavasti. Autamme taltioimaan tilaisuutenne tunnelman, jotta jokainen vieras pystyy jälkikäteen palaamaan näihin hetkiin. Tapahtumavideo on myös loistava tapa kiittää vieraita jälkikäteen tai mainostaa tulevia tapahtumia.

Viime vuosina suosiota on myös kasvattanut livestriimaus, jolla kaikki vieraat voivat osallistua tilaisuuteen kuin tilaisuuteen – mistä päin maailmaa tahansa. Toteutamme luotettavia ja räätälöitäviä webinaareja parhaalla korkealla laadulla.

Räätälöimme kullekin tilaisuudella soveltuvan kokonaisuuden asiakkaan toiveiden mukaisesti. Ota siis rohkeasti yhteyttä niin luomme juuri teidän tilaisuuteen soveltuvan kokonaisuuden!

Katso lisää meidän toteutuksia täältä: https://vimeo.com/user44436680
Striimauspalvelu
StriimausVideokuvausAfter movie
Plats:
Helsinki
Serviceområde:
Helsingfors region
Tapahtumataltioinnin lopullinen hinta muodostuu tarvittavista palveluista, joten ota yhteyttä niin räätälöimme juuri teidän tilaisuuteen soveltuvan kokonaisuuden!

Förfrågningar och bokningar

Event information

Kontaktinformation

Genom att skicka en förfrågan så accepterar du villkoren i
Användaravtalet och Integritetspolicyn.
Janne Jaakkola
Streamfabriken Oy