Simo Takanen

Stand up -koomikko Simo Takanen osaa yhdistää huumorin juontoihin hyvällä maulla. Kaikkeen lämpeävänä Simon ensimmäinen vastaus kysymyksiin on aina joo, mikä johtaa vähintäänkin mielenkiintoisiin sattumuksiin.

Jos siis haluat saada osallistujat rentoutumaan ja hymyilemään ääneen niin kannattaa tutustua Simoon lisää. Juontajana Simo pitää tapahtuman tarinaa hyppysissään kuin ohjaaja elokuvaa. Eleillään ja puheellaan hän kuljettaa tapahtumaa aina haluttuun suuntaan sovitussa ajassa.

Simolta sujuu rennompien tapahtumisen lisäksi toki myös virallisemmat juonnot ja hän onkin erittäin varma juontaja pukujuhlassa. Esimerkiksi Valtakunnallisten Yrittäjänaispäivien juonnoista Simo sai pelkkää positiivista suitsutusta. Lisäksi Simo on kaupallisten tapahtumien luottojuontaja ja Simon oletkin voinut kohdata mm. seuraavissa keskuksissa; Mall of Tripla Helsinki, Lahden Karisma, Ideapark Oulu, Tullintori Tampere ja Puuvilla Pori.

Juontamista Simolla on takana jo vuosikymmen ja voit törmätä häneen myös stand up- lavoilla, podcastin teossa tai striimamassa jenkkifutista. Kirjaimellisesti otettuna Simoon voi myös törmätä jenkkifutiskentällä ja vähemmän kirjaimellisesti moottoripyörän selässä.

Asiakkaan suusta:

"Simo on todella hauska! Hän sai opintopäivän osallistujat rentoutumaan ja nauramaan vatsansa pohjasta vaativien luentojen jälkeen. Suosittelen Simoa lämpimästi, Simo saa hymyn kaikkien huulille.”
 - Miia / Tehy ry
Stand-up juontaja
JuonnotStand-up
Serviceområde:
Hela Finland
Maikki Media on Suomen ainoa pelkästään juontajien välitykseen ja koulutukseen keskittynyt yritys, joka tuntee jokaisen välittämänsä tekijän. Maikin listoille poimittujen juontajien ammattitaito ja juontotyyli on varmistettu koulutuksen kautta, jotta osaamme varmasti valita juuri Sinun tapahtumaasi sopivan luottojuontajan!

Maikilta löydät myös uudenlaiset juontokonseptit sillon, kun kaipaat tapahtumaasi jotain erityistä. Esimerkiksi pianisti-juontaja nostaa säestyksen avulla tapahtuman tunnelman aivan uudelle tasolle ja standup -juontaja tuo puolestaan tapahtumaan huumoria ja saa yleisön nauramaan. Tärkeintä on kuitenkin aina juontojen sujuvuus, tapahtuman tavoitteen edistäminen sekä luotettava palvelu.

Kerro toiveistasi ja tarpeistasi juonnolle, niin suunnitellaan kuka Maikki Median juontajista tähän sopisi parhaiten sekä räätälöidään tarjous juuri teidän tapahtumaan!

Förfrågningar och bokningar

Event information

Kontaktinformation

Genom att skicka en förfrågan så accepterar du villkoren i
Användaravtalet och Integritetspolicyn.
Maikki Media Oy