Sense

Sense on viisihenkinen pro-bilebändi Helsingistä!

Tarjoamme maukkaan pakkauksen laadukasta musiikkia, hyvää meininkiä, tarttuvia kappaleita, tyylikästä esiintymistä ja tilaisuuteen sopivia välispiikkejä.

Olemme viiden hengen taitava ja tyylikäs bilebändi Helsingista, jonka vahvuutena on kaksi laulusolistia, monipuolinen ohjelmisto ja satojen keikkojen myötä yhteen hiotunut bändisoitto. Bändimme ohjelmisto on laaja ja monipuolinen, ja hyvin muokkattavissa monenlaisiin tilaisuuksiin soveltuviksi: esiinnymme mm. firmojen juhlissa, häissä, syntymäpäivillä ja karonkoissa.

Ohjelmistossamme on hittejä eri vuosikymmeniltä ja useista eri tyylisuunnista. Settilistamme biisit ovat valittu siten, että ne menevät taatusti jalan alle! Muokkaamme ohjelmistoamme aina tilaisuuden luonteeseen ja tilaajan toiveisiin sopiviksi. Tavoitteemme on jättää jälkeemme väsyneitä jalkoja, rentoutuneita mieliä ja tyytyväisiä tilaajia. Olemme esiintyneet mm. puoluekokouksissa, Suomen Shanghain suurlähetystössä sekä sadoissa muissa yritys- sekä yksityistilaisuuksissa.

Valovoimainen naissolistimme Elina Arlin hoitaa upeasti paitsi lauluosuudet myös yleisön kanssa kommunikoinnin. Solistimme superpositiivinen olemus, monipuolinen lauluääni ja yleisön huomioon ottaminen ovat saaneet paljon kiitosta tilaajilta ja yleisöstä.

Yhtyeemme kaikki jäsenet kuuluvat Suomen eturivin freelance-muusikoihin ja saumaton yhteissoitto niin lavalla kuin sen ulkopuolellakin on kaiken toimintamme perusta. Esiinnymme myös pienemmillä kokoonpanoilla, esim. Sense-duolla tai isommalla kokoonpanolla esimerkiksi saksofonistin tai puhallinsektion kanssa.

Ota yhteyttä, ja suunnitellaan juuri sinun tilaisuuteesi sopiva musiikkikokonaisuus!

Kokoonpano;
  • Elina Arlin – laulu
  • Lauri Salokoski – laulu&basso
  • Tommi Karhusaari – laulu&koskettimet
  • J-P Linna – kitarat
  • Mikko Arlin – rummut
Bilebändi
RockPopSuomi-popDiscoJazzPerinteinen tanssimusiikkiLatinFunkRhythm 'n' bluesSoul
Plats:
Helsinki
Serviceområde:
Hela Finland
Sense on lähtöisin Helsingistä, mutta keikkoja on mahdollista toteuttaa missä päin Suomea tahansa – ota siis rohkeasti yhteyttä!

Kukin keikkakokonaisuus räätälöidään asiakkaan toiveiden ja yksilöllisten tarpeiden mukaan, kerro siis meille lisää tilaisuudestanne!

Förfrågningar och bokningar

Event information

Kontaktinformation

Genom att skicka en förfrågan så accepterar du villkoren i
Användaravtalet och Integritetspolicyn.
Mikko Arlin
Sense