Red Events

Red Events on monipuolinen tapahtumatoimisto, joka tuottaa monipuoliset yritys- ja yleisötapahtumat, promootiot ja myynninedistämiskampanjat yrityksille. Mikäli haluat luotettavan ja laadukkaan tapahtumatuotannon sisältäen logistiikan, mainosmateriaalien tuottamisen sekä kaiken siltä väliltä, valitse Red Events. Saamme sen tapahtumaan!

Tuotamme ja toteutamme tapahtumia, asiakastilaisuuksia ja henkilöstöjuhlia aina pienemmistä virkistyspäivistä 1000 hengen seminaareihin, ottaen täyden vastuun koko tapahtumasta. Tuleeko tapahtumat yrityksessänne lyhyellä varotusajalla? Ei huolta! Red Events on joustava ja taipuu pikkuhetkenkin muutoksiin!

Vuokraamme lisäksi aktiivista ja myyntihenkistä tapahtuma- ja promootiohenkilökuntaa ympäri Suomen. Työntekijämme ovat iloisia ja ammattitaitoisia asiakaspalvelijoita. Palvelualttiina yrityksenä toteutamme niin pienet kuin suuret projektit vuosien kokemuksella.

Meiltä saat tapahtumasi suunnittelun alusta loppuun avaimet käteen -palveluna. Räätälöimme tapahtumat jokaisen asiakkaan näköisiksi sekä budjettiin sopiviksi. Etsimme tapahtumapaikan, juontajat ja esiintyjät, hoidamme tapahtuman catering-koordinoinnin sekä aikataulutamme tapahtuman kulun. Hoidamme tapahtuman somistuksen, tekniikan sekä pystytyksen ja purun.

Huolehdimme tapahtumasi pienimpiä yksityiskohtia myöten kuntoon ja hoidamme myös viime hetken muutokset. Järjestäjänä otamme tapahtumasta täyden vastuun, ja asiakas voi itse keskittyä nauttimaan lopputuloksesta. Kurkkaa alta lisätietoja palveluistamme ja kysy lisää!
Tapahtumatuotanto
TapahtumatuotantoYritystapahtumatYleisötapahtumatPromoottoritTapahtumatyöntekijät
Plats:
Helsinki
Serviceområde:
Hela Finland
Alta näet valikoimaamme kuuluvat palvelut. Hinnoittelusta sovitaan aina tilaisuus kohtaisesti tapahtuman luonteen ja skaalan mukaan, kysy tarjous!

Messu- ja tapahtumapalvelut
Messut ja tapahtumat ovat yritykseltä suuri panostus, joten tätä varten tarjoamme vain parasta palvelua asiakkaillemme. Kauttamme saat usean vuoden kokemuksella juuri messuihin sekä tapahtumiin erikoistuneet työntekijät niin kuluttaja- kuin ammattilaistapahtumiin.

Suunnittelemme ja toteutamme niin pienet kuin suuretkin yritystapahtumat, asiakastilaisuudet, henkilöstöjuhlat, tyky-päivät, urheilupäivät, kick-offit, seminaarit, pikkujoulut tai vuosijuhlat. Minkä tahansa tapahtuman haluatkaan järjestää kohderyhmällesi, tapahtumajärjestäjä Red Events on oikea valinta.

Promootiopalvelut
Red Events auttaa promootioiden suunnittelussa ja toteutuksessa. Konseptoimme ja toteutamme promootiot siellä missä tuotteesi tai palvelusi kohderyhmät ovat, kuten kauppakeskuksessa, ruokakaupoissa, laskettelukeskuksissa, ravintoloissa, yleisissä tapahtumissa tai messuilla. Meillä on vahva kokemus ja huippunäytöt myyntipromootioista sekä teemme työtä, joka vaikuttaa.

Henkilökunnastamme löydät kustannustehokkaasti iloiset työntekijät ympäri Suomen, joilta ei hymy hyydy tiukankaan paikan tullen. Toteutamme promootiokiertueet, myynti- ja maistatuskiertueet, pop-up tapahtumat, tuotelanseeraukset, näytejakelut, asiakastyytyväisyyskyselyt sekä mysteerishoppaukset ammattitaidolla.

VIP- ja tapahtumatyöntekijät
Henkilökunnastamme löydät yritysjuhliin sekä kuluttaja- tai ammattilaistapahtumiin erikoistuneet työntekijät, joiden asiakaspalvelutaidot ovat ensiluokkaa. Meiltä hoituu niin urheilu kuin kulttuuritapahtumatkin kuten konsertit ja muut suuremmat yleisötilaisuudet.

Tapahtumatyöntekijämme huolehtivat vieraidesi viihtyvyydestä alusta loppuun ammattitaidolla suomen lisäksi niin englannin kuin ruotsinkielellä. Työntekijämme ottavat vieraat vastaan, rekisteröivät tapahtumiin, juontavat tapahtuman osittain tai kokonaan, ohjaavat vieraita, vastaavat vieraiden viihtyvyydestä tapahtuman alusta loppuun ja auttavat siellä missä tarvetta on.

Sosiaalinen media
Toteutamme tarpeen mukaan myös sosiaalisen median tuotannot ja suunnittelut. Autamme asettamaan tavoitteita ja aikatauluja, valitsemaan teille oikeat kanavat kohderyhmineen, luomaan sisällönsuunnittelun ja tuotamme erottuvaa sekä laadukasta sisältöä. Tehokkaalla somestrategialla luodaan pohja käytännön tekemiselle markkinointisuunnitelman ja sisältösuunnitelman kautta, jonka jälkeen toteutusta on helppo tehdä eri kanaviin onnistuneesti.

Förfrågningar och bokningar

Event information

Kontaktinformation

Genom att skicka en förfrågan så accepterar du villkoren i
Användaravtalet och Integritetspolicyn.
Red Events Oy