Mevent

"Haluatteko järjestää asiakastilaisuuden tai onko aika juhlia yrityksenne vuosijuhlia? Suunnitteletteko häitä tai kihlajaisia? Laita viesti meille ja Mevent -suunnittelijamme on sinuun yhteydessä."

Mevent -tiimimme luo teille kokonaisuuden visuaalisella silmällä toiveidenne mukaisesti. Me uskomme siihen, että juhlat voivat olla juuri niin upeat kuin vain uskallat unelmoida. Mevent -suunnittelijoiden vahva ammattitaito sekä ajan hermolla oleva hää- ja tapahtuma-alan tuntemus mahdollistaa niin isojen, kuin pienten juhlien koordinoinnin ja stailauksen sekä modernit kukkapalvelut."

Palvelut ja niiden kuvaukset:

Hääsuunnittelu:
- Tehtävämme on auttaa, inspiroida ja luoda teidän näköisenne hääpäivä, jotta te voitte keskittyä nauttimaan matkasta.
Teidän tarvitsee vain tehdä hyvin valmistelluista vaihtoehdoista valintoja ja odottaa hääpäivää rauhallisin mielin. Ja mikä tärkeintä keskittyä hääpäivänä juhlimiseen. Luodaan yhdessä unohtumaton hääpäivä, jonka muistelu saa aina hymyn huulille.

Hääpaketteja meillä on kolme, jotka löytyvät täältä: https://mevent.fi/haapaketit/

Yritysjuhlat ja tapahtumat:
- Tuomme esiin brändinne ilmeen ja viestin, jonka haluatte vieraillenne välittää. Haluamme, että osallistujat viihtyvät ja muistavat juhlanne pitkään. Tavoitteenamme on, että yritysjuhlista osallistujat eivät malta olla jakamatta tunnelmia ja tarinoita eteenpäin. Luomme juuri teidän näköisen tapahtuman yhdessä luotettavan ja laajan yhteistyöverkoston kanssa.

Lisää yritysjuhlista verkkosivuiltamme: https://mevent.fi/yritysjuhlat/

Toteutamme lisäksi myös näyttävät ja idearikkaat yksityisjuhlat!

Stailaus ja floristiikka juhliin ja tapahtumiin:
- Avullamme saat toteutettua juhlasi näyttävästi. Mevent -suunnittelijamme luo teille toiveidenne mukaan suunnitelman stailaukseen ja saatte tuotteet vuokrattua verkkokaupastamme.
Stailaussuunnitelma-paketti sisältää etätapaamisen, stailaus­suunnitelman kolmesta stailaus­kokonaisuudesta, listan vuokratuotteista sekä tarkat ohjeet toteutukseen. Kokonaisuus personoidaan teille toiveidenne mukaan.

Vuokratuotteiden verkkokauppa:
- Mevent verkkokauppa sisältää kaiken mitä tarvitset näyttävien juhlien stailaukseen. Voit siis vuokraamalla toteuttaa upeat ja ikimuistoiset juhlat joissa vain luovuutesi on rajana! Tutustu valikoimaan ja inspiroidu: https://mevent.fi/verkkokauppa/

Tapahtumatuotanto
TapahtumatuotantoHääsunnitteluYritystapahtumatHääsuunnitteluJuhlasuunnitteluKuljetuksetSomistus & StailausFloristiikkaVuokratuotteet
Plats:
Tampere
Serviceområde:
Hela Finland
Tarjoamamme palvelut ja kokonaisuudet toteutetaan aina personoidusti asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. Kun on aika ideoida ja toteuttaa ikimuistoisia juhlia, ota yhteyttä ammattitaitoiseen tiimiimme!

Förfrågningar och bokningar

Event information

Kontaktinformation

Genom att skicka en förfrågan så accepterar du villkoren i
Användaravtalet och Integritetspolicyn.
Mevent