Laura - The Light of All

Laura – The Light of All on nykytanssikentällä tunnustetun omaäänisen koreografi ja tanssija Laura Pietiläisen sielun voimahahmo. Tämä universumin tähti syntyi vuonna 2016 ensin Michaela – The Queen of Fucking Everything nimisenä ja kun vuonna 2020 Laura oli vapautunut loistamaan täyttä olemassaoloaan nimestä tuli Laura - The Light of All, joka voi olla mitä vain Lauran sydän toivoo. Laura haluaa ilmaista sieluaan tanssien sen kaikkeudessa. Hän rakastaa autenttisuutta, vapautta, pöljyyttä ja koskettavuutta.

Laura on voimahahmonsa kautta yhteydessä Universumin mittaamattomiin energioihin ja luo tanssiesityksensä niiden johdattelemana. Hän luo energeettiset esityksensä yhdessä häntä inspiroivien, muusikoiden, muotisuunnittelijoiden, kuvataiteilijoiden, tanssijoiden ja parfymeristin kanssa. Esityksissä kunnioitetaan energioita - niiden vapaasti virtaaminen on yhtä aikaa sekä täysin luonnollista että suurinta mysteeriä.

Jo valmiit keikkaesitykset sopivat monenlaisiin tilaisuuksiin: kotijuhliin, yritystilaisuuksiin, klubeille, taidetapahtumiin, gallerioihin, muotinäytöksiin, messuille, näyttämöille ja suurille areenoille. Laura tekee mielellään myös uusia esityksiä erilaisilla kokoonpanoilla, ideoilla, elementeillä ja yhteistyöehdotuksilla.

Ottakaa rohkeasti yhteyttä kaikenlaisilla ideoilla!

Kuvat: Noora Geagea, Elisa Saarenketo, Lauri Mattila, Linda Lipponen, Maria Vetrova
Esiintyjä
TanssijaKoreografiTapahtumatTuoksutMusiikkiTanssitaide
Plats:
Helsinki
Serviceområde:
Hela Finland
Alla keikkateoksia, joita Laura esittää. Voit myös heittää oman ideasi ja suunnitellaan uusi kokonaisuus. Hinnoittelusta sovitaan tapauskohtaisesti, kysy tarjous!

Esityksen kestot on n.15-20 min. Räätälöimme esityksen mihin tahansa tilaan ja tilaisuuteen. Käymme mielellämme katsomassa esityspaikkaa edeltä käsin. Jos esittelyssä ei toisin mainita, teokset ovat nykytanssiesityksiä, joissa oivaltava ja koskettava koreografia kohtaa musiikin, muodin ja toiveestanne myös tuoksumaailman. Laura esiintyy upeassa puvussa tanssien, duettona muusikon kanssa.

Sweet Sensuality
Teoksen koko aistimaailma kietoutuu yhden teeman ympärille.Tämän teoksen teemana on Sweet Sensuality: pehmeyden, sensuaalisuuden, kukkimisen ja ihanuuden ylistys. Esitys kulkeutuu herkkyydestä vallattomaan vapauteen. Esityksessä yhdistyy Laura - The Light of All:n tanssi, Sirja Puurtisen musiikki, Marita Huurinaisen asu, Miia Magian kristallikoru ja Ayin de Selan valmistama parantava tuoksu.

Fucking Free from Everything
Tämän teoksen teemana on Fucking Free from Everything: päästää irti ihmisen luomista rakenteista, herättää eloon ihmeellinen ja mystinen luonto, elämän virta ja vapaus. Inspiraationa esityksessä on Hayao Miyazakin elokuva: Prinsessa Mononoke. Esityksessä yhdistyy Laura - The Light of All:n tanssi, Eero Savelan musiikki, Vestiariumin asu, Miia Magian kristallikoru ja Ayin de Selan valmistama parantava tuoksu.

Clarity
Tämän teoksen teemana on Clarity: teoksen luoma tunnelma on hienovarainen, intuitiivinen, kirkas, herkkä ja leikkisä. Esitys johdattaa muutokseen, puhdistaa ilmaa ja vie lopulta hiljaisen hengityksen äärelle. Esityksessä yhdistyy Laura - The Light of All:n tanssi, Teemu Mustosen musiikki, Lovian asu, Miia Magian kristallikoru ja Ayin de Selan valmistama parantava tuoksu.

Queen of Light
Teoksen koko aistimaailma kietoutuu yhden teeman ympärille. Tämän teoksen teemana on Queen of Light: valoa, myötätuntoa, omaa voimaa ja lempeyttä yhdistävä kokonaisuus. Se kuvaa muutosta, jossa sisäiset kalterit poistuvat ja valo pääsee virtaamaan vapaasti. Esityksessä yhdistyy Laura - The Light of All:n tanssi, Anni Huhtisaaren musiikki, Salla Oinaan asu, Miia Magian kristallikoru ja Ayin de Selan valmistama parantava tuoksu.

Destroyer of Darkness
Teoksen koko aistimaailma kietoutuu yhden teeman ympärille. Tämän teoksen teemana on Destroyer of Darkness: tapahtuu voimakas tanssillinen ja musiikkillinen transformaatio, rituaali läpi pimeyden kohti valoa. Esityksessä yhdistyy Laura - The LIght of All:n tanssi, Mikko Joensuun musiikki, Burlesque Tsunamin asu, Miia Magian kristallikoru ja Ayin de Selan valmistama parantava tuoksu.

Laura-The Light of All and Her Hottest Men in The Universe: Sweet Sensuality
Laura and Her Hottest Men in The Universe: Sweet Sensuality -show tuo tilaisuuteesi ihanaa, sensuellia, voimakasta, herkkää, kaunista, kutkuttavaa, eroottista ja soluja värisyttävää energiaa. Laura - The Light of All sekä hänen 2-4 superseksikästä miestanssijaansa Wet-eran (Pietari Kärki), Magic Mike (Mikko Makkonen), Mars (Iiro Näkki) ja Ken (Johannes Purovaara) tarjoavat intensiivisen tanssi-ja musiikkiesityksen, jonka tärkeä inspiraatio ovat olleet Magic Mike XXL-elokuvan seksikkäät tanssiosuudet.

Dream your Dream Special
Räätälöitävä tanssi-musiikkiesitys. Voit tilata energeettisen tanssi-musiikkiesityksen toivomaasi teemaan tai jonkin materiaalin tai tilan inspiroimana. Esitys voi olla kestoltaan 5-30 minuuttia. Esitykseen tulee mukaan muusikko, joka sopii ideaan ja inspiroituu siitä. Esitys voi tapahtua missä tahansa; erilaisissa pienissä ja suurissa tilaisuuksissa, sisällä ja ulkona.

Kerrothan tilauksen yhteydessä tilaisuuden teemasta tai kuvailet muutamalla sanalla millainen toive-esityksesi on. Tilaaja voi vaikuttaa teoksen toteuttamiseen yhdessä käytävän puhelinkeskustelun sekä yhden tapaamisen yhteydessä, jonka yhteydessä tutustutaan myös esitystilaan.

Förfrågningar och bokningar

Event information

Kontaktinformation

Genom att skicka en förfrågan så accepterar du villkoren i
Användaravtalet och Integritetspolicyn.
Laura - The Light of All