JUNSKI.FI / Tiskijukat

JUNSKI.FI:n kautta löydät ammattitaitoiset tiskijukat risteilylaivoille, yökerhoihin ja diskoihin, rokkibaareihin, pubeihin, yritystapahtumiin, muotinäytöksiin sekä erilaisiin tapahtumiin tunnelmanluojiksi!

Ammattitaitoiset tiskijukat ovat esiintyjiä, joilla ovat kaikki DJ-työn osa-alueet hyvin hallussa. Erityistä huomiota kiinnitämme asiakaspalveluun, JUNSKI:n kautta et saa yhteistyökyvytöntä DJ:tä kuin erityistilauksesta.

Työntekijöitä meillä on noin 25, osa freelancereinä ja osa suoraan palkkalistoillamme. Toimitamme erilaisiin tapahtumiin tällä hetkellä yli 2000 DJ:tä vuosittain periaatteella oikea soittaja oikeaan paikkaan. Työvuorolistoja laatiessa asiakkaiden toiveet ovat etusijalla.

DJ HÄIHIN

Hääpäivä on hääparille yksi elämän tärkeimmistä ja ikimuistoisimmista päivistä. Ystävän harteille ei kannata kaataa vastuuta valokuvaamisesta tai illan musiikista vaan päästää jokainen itselle tärkeä ihminen nauttimaan upeasta juhlasta.

Etukäteen mietityn musiikin, hyvän äänentoiston sekä toiveet huomioivan DJ:n avulla illasta saadaan “juuri oikeanlainen”. DJ:mme voivat tarvittaessa toimia myös seremoniamestareina, jos esim. bestman tai kaaso eivät nauti mikrofoniin puhumisesta.
DJ
TanssimusiikkiPopRockBilemusiikkiSuomi-pop
Plats:
Kouvola
Serviceområde:
Tavastehus region, Helsingfors region, Lahtis region, Borgå region, Tammerfors region, Åbo region
JUNSKI.FI on monipuolinen ohjelmatoimisto, josta saat yhdellä puhelinsoitolla ammattitaitoiset tiskijukat, juontajat, karaokevetäjät ja muut esiintyjät ravintoloihin ja erilaisiin tilaisuuksiin sekä myös kaiken tapahtumissa tarvittavan AV-tekniikan – ota yhteyttä ja kysy tarjousta juuri teidän tilaisuuteenne!

Toiminta-alueemme on koko Suomi.

Förfrågningar och bokningar

Event information

Kontaktinformation

Genom att skicka en förfrågan så accepterar du villkoren i
Användaravtalet och Integritetspolicyn.
Junski Hännikäinen
JUNSKI.FI / Tiskijukat