JUNSKI.FI / Karaoke

Karaokevetäjämme ovat ulospäinsuuntautuneita ja jopa rempseitä laulutaitoisia karaokeammattilaisia, jotka varmistavat aina karaoken onnistumisen ja asiakkaiden tyytyväisyyden laajan biisivalikoiman ja laadukkaiden laitteiden kanssa.

Välitämme karaokelaitteistoja ravintoloihin, yritystapahtumiin joko karaoke isännän/emännän kanssa tai ilman. Myös DJ/karaoke-emäntä on mahdollinen. Jos haluat juhliisi molemmat, pyydä tarjous hinnaltaan erittäin kilpailukykyisestä vaihtoehdosta.

JUNSKI.FI:n kautta saat tilaisuuteesi sopivan äänentoiston järkihintaan, taitavan ääniteknikon kanssa tai ilman. Toimitamme kaiuttimia yrityksille, yksityisille, urheiluseuroille, puhujille, seminaareihin, messuille, bändeille, ihan kenelle vaan. Meiltä onnistuu myös näyttävät valaistustoteutukset isoihin ja pieniin yritystapahtumiin, taidenäyttelyihin, juhliin, bändeille, puhujille, messuosastoille ja mihin vaan, kohtuuhinnalla ja ammattitaidolla.
Ohjelmatoimisto
Plats:
Kouvola
Serviceområde:
Tavastehus region, Helsingfors region, Lahtis region, Borgå region, Tammerfors region, Åbo region
JUNSKI.FI on monipuolinen ohjelmatoimisto, josta saat yhdellä puhelinsoitolla ammattitaitoiset tiskijukat, juontajat, karaokevetäjät ja muut esiintyjät ravintoloihin ja erilaisiin tilaisuuksiin sekä myös kaiken tapahtumissa tarvittavan AV-tekniikan – ota yhteyttä ja kysy tarjousta juuri teidän tilaisuuteenne!

Toiminta-alueemme on koko Suomi.

Förfrågningar och bokningar

Event information

Kontaktinformation

Genom att skicka en förfrågan så accepterar du villkoren i
Användaravtalet och Integritetspolicyn.
Junski Hännikäinen
JUNSKI.FI / Karaoke