Into the Band

Yksi bändi - kotimaiset ja kansainväliset huippuhitit kahdella eri tarjoiluehdotuksella!

Into the Band on ahkerasti Suomen yökerhoja ja yksityistapahtumia kiertävä aina huikeaa palautetta saava bilebändi, joka tarjoilee parhaimmat ja tuoreimmat kansainväliset ja kotimaiset hitit loistokkaina tulkintoina.

Ikimuistoinen illallisnautinto kootaan parhaista aineksista, tyylikkäistä tarjoiluista ja sopivasti yhteensopivista kokonaisuuksista. Tästä on koottu Into - yksi bändi - kaksi upeaa keikkamenuta, joita tilaisuuksiin joustavasti yhdistelemällä syntyy parhaat bileet: Into Billboard Menu ja Into Suomipop Menu - alkupalat pää- ja jälkiruokineen - olkaa hyvä!

Into on täydellinen paketti korkealuokkaisia hittejä, kaunista laulua, komeita soundeja, groovea, energiaa intohimoa ja tyylikkyyttä. Into tarjoaa tarvittaessa oman korkealuokkaisen äänentoiston, valokaluston ja ääniteknikon.
Bilebändi
TanssimusiikkiKlassikotListahititPopRockSuomi-popBilemusiikki
Plats:
Helsinki
Serviceområde:
Hela Finland
Tutustu kahteen valmiiksi suunniteltuun keikkamenuun, joita on mahdollista räätälöidä toiveidesi mukaan – kysy siis lisää!

  • Into Billboard Menu – Into räjäyttää juhliesi tunnelman kattoon aina Lady Gagasta Beyonceehen ja ABBA:sta Rihannaan.
  • Into Suomipop Menu​ – Into taikoo tapahtumaasi huikean meiningin aina Antti Tuiskusta Jenni Vartiaiseen ja JVG:stä Haloo Helsinkiin.

Förfrågningar och bokningar

Event information

Kontaktinformation

Genom att skicka en förfrågan så accepterar du villkoren i
Användaravtalet och Integritetspolicyn.
Into the Band