Groove President Livekaraoke

Livekaraoke, eli bändikaraoke nostaa perinteisen karaokelaulun aivan uudelle levelille: Groove Presidentin Open Mic livekaraoke-keikalla tähtenä loistat sinä, eli pääset laulamaan loistavan livebändin solistina!

Näin homma toimii:
Ohjelmistossa on pari sataa biisivaihtoehtoa ja kappalelistat ovat karaoken tapaan ennalta valittavissa. Valitse listasta mieleisesi biisi ja ilmoittaudu. Astut lavalle, kun sinut kutsutaan laulamaan. Varmistat laulusi oikean sävellajin pianistin kanssa. Laulun sanat ilmestyvät eteesi iPadille – ja sitten mennään. Tässä karaokessa et putoa kärryiltä, sillä superammattilainen bändi seuraa sinua ja luotsaa läpi säkeistöjen ja kertosäkeiden.

Bändiä liidaa maassamme huikean suosion saavuttaneen Mamma Mia -musikaalin miespääosasta tuttu näyttelijä-muusikko Vallu Lukka. Hänen lisäkseen estradilla musisioivat Groove President -yhtyeestä tutut huippumuusikot Dan Antone ja Aksu Ahlroos.

Livekaraoke on loistava ohjelmanumero niin synttäreille kuin yritystapahtumiin. Ohjelman kesto voi olla esimerkiksi 2 x 45 min. Bändi tuo mukanaan tarvittavan tekniikan! Kolmikko sijaitsee itse Lahdessa, mutta keikkailee koko Suomen alueella.

Groove President taikoo tarvittaessa myös omat settinsä yleisön iloksi. Ohjelmaa on tarjolla siis koko illaksi!
Livekaraoke
Livekaraoke
Plats:
Lahti
Serviceområde:
Hela Finland
Hinnoittelusta sovitaan keikkakohtaisesti – kysy tarjous!

Förfrågningar och bokningar

Event information

Kontaktinformation

Genom att skicka en förfrågan så accepterar du villkoren i
Användaravtalet och Integritetspolicyn.
Olli Lepänrinne
MagnumLive Oy