Emilia Lahti

Emilia Lahti on tohtorikoulutettava, kansainvälinen keynotepuhuja ja sosiaaliaktivisti, jonka työn ytimessä on sisun käsite. Hän kohtaa ihmiset sydämen tasolla ja on pitänyt rohkeuden ja positiivisen psykologian teemoihin liittyviä puheita mm. Stanfordin yliopiston, TEDx:n, Singularity yliopiston ja Facebookin tilaisuuksissa.

Puhuessaan Emilia pureutuu sisun lisäksi aihepiireihin kuten myötätunto ja henkilökohtainen johtajuus. Sisu ilmiönä viittaa siihen moniulotteiseen prosessiin, jonka kautta yksilöt ja yhteisöt kurottautuvat yli oletettujen voimavarojensa ja selviävät äärimmäisistä haasteista.

Sisukkuus on kognitiivista tahtomista syvempi lujuuden ulottuvuus, jonka kutsuminen esiin syntyy parhaimmillaan yksilöiden toisilleen luoman psykologisen turvallisuuden kautta. Laajemmalla tasolla yhteisöjen kyky mahdollistaa sydämen sisun eli kehollisen rohkeuden ilmentyminen on oleellinen osa positiivista muutosta.

Laittamalla itsenä likoon tilanteissa, joissa piilee epäonnistumisen mahdollisuus hän haluaa kannustaa ihmisiä kaikkialla toteuttamaan unelmiaan ja iloitsemaan matkan ihmeellisyydestä lopputuloksesta liikaa välittämättä.

How you do anything, you do everything” on Emilian motto ja hänen sydämensä halu on pyrkiä olemaan täysillä rakkaudessa läsnä rakkaudella niin lavalla tuhansien ihmisten edessä kun kahdenvälisissä kohtaamisissa.

Emilia tarjoaa laajan valikoiman luentoja ja esitelmiä, 20 minuutin seteistä kattavampiin 1-2 tunnin puheisiin tai koko päivän workshoppeihin, jotka ovat erityisesti kehitetty vastaamaan yrityksen tai organisaation tarpeisiin.
Puhuja
SisuMuutosrohkeusMyötätuntoHenkilökohtainen johtajuus
Plats:
Helsinki
Serviceområde:
Hela Finland
Keynote.fi mahdollistaa tapahtuma­järjestäjien ja alan parhaiden ammatti­puhujien nopean ja tehokkaan kohtaamisen. Palvelumme on helppo ja riskitön: Läpinäkyvä ja suoriin kontakteihin perustuva toimintamallimme antaa tapahtumajärjestäjälle mahdollisuuden tavoittaa anonyymisti kaikki keynotepuhujamme yhdellä toimeksiannolla.

  1. Jätä avoin tarjous­pyyntö tapahtumastasi. Yhdellä tarjouspyynnöllä tavoitat suoraan suuren joukon eturivin asiantuntijapuhujia, valovoimaisia juontajia sekä yhteiskunnallisia keskustelijoita. Kaikki puhujamme voivat vastata itse kaikkiin tarjouspyyntöihin.
  2. Saat suoran, räätälöidyn ja varmasti kilpailukykyisen tarjouksen niiltä puhujilta, joille aihe ja ajankohta sopivat.
  3. Valitse puhuja(t) saamiesi tarjous­vastausten perusteella. Voit halutessasi keskustella suoraan tarjouksen jättäneiden puhujien kanssa jo ennen valintaa. Emme velvoita sinua mihinkään, jos kauttamme ei löydy sopivaa puhujaa.

Voit käyttää palveluamme vaikka muiden hakukanavien rinnalla. Kokeile ihmeessä ja huomaa edut itse!

Förfrågningar och bokningar

Event information

Kontaktinformation

Genom att skicka en förfrågan så accepterar du villkoren i
Användaravtalet och Integritetspolicyn.
Keynote.fi