Decorate & Celebrate / Juhlasuunnittelu

Onko tiedossa häät, yritysjuhlat, polttarit tai baby showerit? Näissä, sekä monessa muussakin tilaisuudessa apunasi on Decorate & Celebrate, joka niin suunnittelee, somistaa kuin luo upeita personoituja koristeita ja rekvisiittaa juhliisi. Oli juhlien luonteena arvokas tilaisuus tai railakkaat bailut, saat juuri sinun tärkeään hetkeesi sopivan toteutuksen.

Decorate & Celebrate kuuntelee toiveitasi ja ideoi, sekä hoitaa puolestasi käytännön asiat ja kaiken tarvittavan. Juhlakalulle jää siis vain olennainen – juhlien fiilistely!
Valokuvaaja, videokuvaaja, floristi, kampaaja, meikkitaiteilija, baarimikot ja muusikot – nämäkin kaikki onnistuu järkätä juhliisi!

Tapahtumasuunittelun ja somistuksen lisäksi saat saman katon alta kauniita ja personoituja juhlakoristeita, kuten aidot kukka-asetelmat, ilmapallokaaret ja mitä herkullisimmat kakut!

Otathan rohkeasti yhteyttä, niin päästään alkuun unohtumattoman tilaisuuden järjestämisessä!
Hääsuunnittelija
Baby showeritRistiäisetNimiäisetLasten kutsutKihlajaisetPolttaritValmistujaisetSyntymäpäivätMerkkipäivätYlioppilasjuhlatTuparitTeemajuhlatPikkujoulutYritysjuhlatJuhlatJuhlasuunnitteluSomistusKoristeluKoordinointiKukatOrganisointi
Plats:
Helsinki
Serviceområde:
Helsingfors region
Tapahtumat toteutetaan aina yksilöllisesti asiakasta kuunnellen. Kerro meille toiveesi, ja luodaan teille mitä upein tilaisuus!

Förfrågningar och bokningar

Event information

Kontaktinformation

Genom att skicka en förfrågan så accepterar du villkoren i
Användaravtalet och Integritetspolicyn.
Laura Rüüberg
Decorate & Celebrate