DC Events / Tapahtumatekniikka

DC Events Oy on tapahtumatekniikan moniosaaja - sekä virtuaalisena, hybridinä että paikan päällä. Meiltä saat kattavat ratkaisut kaikkiin tapahtumasi tekniikkatarpeisiin!

Virtuaalitapahtumat & Streaming
Välitämme tapahtumasi, webinaarisi tai koulutuksesi internetiin luotettavasti, turvallisesti ja laadukkaasti, joko reaaliaikaisesti tai jälkikäteen katseltavina webcast-tallenteina.

Äänentoisto
Meiltä saat kattavat äänentoistoratkaisut tilaisuuteesi, olipa kyse seminaarin äänentoistosta, taustamusiikista, bändi-PA:sta tai ulkoilmakonsertin äänentoistosta.

Valaistus
Huolellisesti suunniteltu valaistus luo tunnelmaa, korostaa ja herättää mielenkiintoa. Suunnittelemme ja toteutamme tapahtumaasi ammattitaidolla näyttävän valaistuskokonaisuuden.

Osallistamistekniikka
DC M-Wall mahdollistaa tapahtumasi yleisön osallistamisen reaaliajassa ja monikanavaisesti, sosiaalista mediaa hyödyntäen tai ilman.

Videotekniikka
Kattavat videotekniikka-alan palvelut yksittäisistä valkokankaista ja projektoreista laajoihin monikameratoteutuksiin ja näyttäviin LED-screeneihin.

Esiintymislavat
Toimitamme tilaisuuteesi tukevan ja myös katseet kestävän esiintymislavan olipa kyse pienestä tai suuresta, sisä- tai ulkotilaisuudesta. Suurempia ulkoilmatapahtumia varten valikoimastamme löytyy myös nopeasti pystytettävä mobiililava.
Ääni- ja valotekniikka
VirtuaalitapahtumatStriimausÄänentoistoValaistusOsallistamistekniikkaVideotekniikkaEsiintymislavat
Plats:
Vantaa
Serviceområde:
Hela Finland
Kaikki tarvitsemasi tapahtumatekniikka samalta toimittajalta!
Tapahtumatekniikan kilpailuttaminen ja tilaaminen usealta eri toimijalta on aikaavievää ja kallista. Meiltä saat kaikki tarvitsemasi tapahtumatekniikka-alan palvelut kuten valaistuksen, äänentoiston, kuvatekniikan ja esiintymislavat yhtenä, tarpeisiisi räätälöitynä pakettina. Kerro meille tapahtumasi tarpeista lyhyellä tarjouspyyntölomakkeellamme niin teemme tarjouksen tilaisuutesi teknisestä toteutuksesta!

Förfrågningar och bokningar

Event information

Kontaktinformation

Genom att skicka en förfrågan så accepterar du villkoren i
Användaravtalet och Integritetspolicyn.
DC Events Oy