Häätilat Jyväskylä

Löydä kaikki Jyväskylän vuokrattavat häätilat helposti Venuu.fi:stä!

  • 5900+ lokaler
  • Snabbt och enkelt
  • Gratis bokning

Venuu är en bokningstjänst för att hitta lokaler att hyra för fester, bröllop och konferenser.

Parhaat häätilat Jyväskylässä

Västilän Voimantalo, Orivesi

Perinteikäs juhlatalo komeilee upean luonnon keskellä. Kookas juhlasali on helppo koristella omaan makuun ja hääpari tai hääjuhlan ohjelmanumero pääsee framille erillisellä esiintymislavalla.

Taulun Kartano

Maalaisromanttinen ja perinteikäs kartano on söpö kuin karkki. Upeassa puutarhamiljöössä sijaitsevassa kartanossa riittää upeita saleja hääjuhlan pitopaikaksi, täältä saat myös rutkasti järjestelyapua.

Ravintola Harmooni / Harmoonisali

Kun on juhlan aika, Harmoonin korkeat huoneet ja jugendtalon juhlava tunnelma tekevät vieraisiin vaikutuksen. Historiallisessa miljöössä kulinaristit saavat nauttia upeista hääjuhlatarjoiluista.

Pappilan Pidot / Juhlasalit

Maalaisromanttiset tilat ihastuttavassa pappilamiljöössä. Täällä juhlat järjestyvät vankalla ammattitaidolla, kauniin järvimaiseman ympäröiminä.

Taulun Kartano / Wäentalo

Romanttisen omenapuutarhan syleilyssä sijaitseva Wäentalo on privaatti paikka hääjuhlille. Tilassa on oma tanssilattia ja baari ja upea parvi hääkuvaajan tukikohdaksi.

Kuokkalan Kartano

Tämän tilan satumainen puutarha ja upeasti kunnostettu rakennus tarjoavat ainutlaatuiset puitteet unohtumattomalle ja taianomaiselle hääpäivälle!

Ravintola Anna / Ravintolasali

Moderni ja korkeakattoinen ravintolasali on helppo muuttaa kalustamalla ja koristeilla juuri omannäköiseksi häätilaksi. Freesi yleisilme miellyttää nykyajan tyyllikkyyttä arvostavia hääpareja.

Perttulan Tila / Sali ja Salonki

Kompakteihin häihin sopiva maalaistilan sali ja salonki ovat arvokas hääjuhlan pitopaikka kun vieraita on maksimissaan 25, ja hääjuhlalta halutaan maalaisromanttista tunnelmaa.

Viettäkää mieleenpainuvat hääjuhlat upeissa puitteissa Jyväskylässä! Venuu.fi:stä löydät kaikki Jyväskylän parhaat vuokrattavat hääpaikat: juhlasalit, kartanot, huvilat kuin muutkin vuokrattavat häätilat. Myös paljon tiloja, joissa on sallittu omat juomat ja omat tarjoilut. Tutustu monipuoliseen tarjontaan ja varaa täydellinen tila häillenne Venuu.fi:stä!

Vi använder Venuu