Näin Venuu toimii

Palvelumme tavoite on yksinkertainen: haluamme helpottaa juuri sen oikean juhla-, sauna-, kokous- tai muun tapahtumatilan löytämistä. Pyrkimyksenämme on tuoda myös ne kaikkein jännittävimmät, aiemmin kiven alla piilossa olleet tilavaihtoehdot kenen tahansa saataville. Tilojen tarjoajille Venuu on puolestaan kustannustehokas tapa löytää asiakkaita ja nostaa tilan käyttöastetta.

Tilan etsijälle

Löydät helposti juuri sen oikean tilan, olipa kyse sitten saunailta, häät, polttarit, kokous, seminaari tai vaikkapa yrityksesi virkistyspäivät. Venuu on tilan etsijälle täysin ilmainen!

Mita haluat jarjestaa
1. Kerro, missä haluat tilaisuuden järjestää

Venuu.fi:stä löytyy upeita tiloja mille tahansa tapahtumalle! Voit aloittaa tilan metsästyksen helposti etusivultamme tapahtuman sijainnin perusteella, tai siirtyä suoraan hakusivulle tekemään tarkempaa hakua kriteeriesi perusteella.

Hakukriteerit
2. Selaa vaihtoehtoja ja tarkenna hakua

Yleensä tilaa etsiessä haluaisi helposti nähdä, kuinka monta ihmistä tilaan mahtuu, saako tuoda omat juomat, onko tilassa sauna, paljonko tilan vuokraaminen maksaa… lista on loputon. Venuun tarkan haun ja monipuolisten tilasivujen ansiosta löydät juuri sinun kriteerisi täyttävät tilat nopeasti!

Tarjouspyynto
3. Lähetä ilmaisia tarjouspyyntöjä helposti

Kun olet löytänyt mielestäsi sopivan tilan, voit lähettää tilalle tarjouspyynnön. Tarjouspyynnön lähettämisen jälkeen tila on sinuun yhteydessä ja voitte yhdessä sopia, miten juuri sinun tilaisuudesta tulisi paras mahdollinen. Tarjouspyyntöjen lähettäminen on täysin ilmaista, ja tilat ottavat yhteyttä tarjouspyynnössä antamiisi yhteystietoihin. Tarjouspyynnön lähettäminen ei sido sinua mihinkään.

Tilan tarjoajalle

Liittyminen Venuu.fi-palveluun on vaivatonta ja nopeaa. Ilmoittamalla tilasi Venuun palveluun varmistut siitä, että tiloja etsivät henkilöt löytävät juuri sinun tilasi. Palvelu on hinnoiteltu tulospohjaisesti — liittyminen on siis täysin riskitöntä. Voit itse muokata tilasi tietoja juuri niin usein kuin haluat.

Janne
Tilan ilmoittaminen palveluun

Olen Janne, upeaa nähdä sinut täällä! Omistat siis hienon tilan ja olet sitä mieltä, että kaikkien pitäisi saada tietää siitä? Minä autan sinut tästä eteenpäin!

Ota yhteyttä minuun

...tai soita minulle suoraan +358 40 822 6006.

Voimmeko auttaa?

Parhaat tapahtuma-alan vinkit

Lähetä palautetta!

Haluatko neuvoja palvelun käytössä? Onko sinulla kehitysehdotuksia Venuun tuotekehitystiimille? Tiedät tilan, joka puuttuu palvelusta? Laita meille vapaasti viestiä!

Nimi ei voi olla tyhjä.
Virheellinen sähköpostiosoite.
Viesti ei voi olla tyhjä.
×