Yritys

Venuu on tapahtumatilojen hakupalvelu, joka helpottaa sopivan tilan löytämistä. Palvelun käyttö on tilan etsijälle täysin maksuton ja tiloille Venuu on kustannustehokas kanava asiakkaiden tavoittamiseksi.

Tarina

Keväällä 2013 kaksi opiskelijaa, Jerome Saarinen ja Jasu Koponen, päätyivät yhdessä ihmettelemään, miksi tapahtumaa varten sopivan tilan löytäminen tuntui lähes mahdottomalta. Hajanaisten ja huonojen verkkosivujen selailun jälkeen he tulivat johtopäätökseen, että asialle täytyy tehdä jotain.

Ajatus tilojen yhtenäisestä hakupalvelusta alkoi hiljalleen kiteytyä, ja kesän Summer of Startups -kilpailuun osallistuminen potkustarttasi palvelutuotannon uudelle tasolle. Kilpailun aikana konseptin potentiaali realisoitui, ja Venuu julistettiin voittajaksi huikean rap-esityksen saattelemana.

Kohti maailmanvalloitusta

Onnistunut lanseerauskampanja ja mediahuomiota herättänyt Cheek Soundboard olivat omiaan osoittamaan, että Venuun porukka tekee lujaa hommia, mutta aina pilke silmäkulmassa. Tämä näkyy toiminnassamme nyt ja tulevaisuudessa. Haluamme olla auttamassa ihmisiä järjestämään ikimuistoisia tapahtumia upeissa puitteissa.

Tällä hetkellä Venuun tiimissä työskentelee 15 henkilöä, joiden voimin Venuu jatkaa vauhdikasta kasvuaan.

Kan vi hjälpa till?

Eventbranschens bästa tips

Skicka feedback!

Vill du ha hjälp med att använda tjänsten? Har du utvecklingsförslag åt teamet bakom Venuu? Vet du en lokal som saknas från tjänsten? Ta kontakt med oss!

Namnet kan inte vara tomt.
Felaktig e-postaddress
Meddelandet kan inte vara tomt.
×