Ulrika Björkstam

Ulrika Björkstam on ratkaisukeskeinen valmentaja, joka on työskennellyt suomalaisyritysten parissa yli 10 vuoden ajan. Hän on lisäksi kirjailija, pidetty luennoitsija ja keynote-puhuja.

Ulrika yhdistää valmennuksiinsa taustansa tulevaisuuden ennakoinnin parista ja haastaa kuulijansa ajattelemaan, minkälaista tulevaisuutta luomme niin yksilötasolla kuin organisaatioissakin. Ulrikan vahva läsnäolo ja rauhallinen olemus saavat kuulijat pysähtymään tärkeiden teemojen äärelle.

Luentojen ja valmennusten aiheina ovat muun muassa itsen johtamisen taidot, tulevaisuuden työ ja muutoskykyisyys. Positiivisen psykologian tuottama tutkimustieto sekä ratkaisukeskeisen valmennuksen työskentelymetodit yhdistettynä tulevaisuusajatteluun, tarjoavat käytännönläheisen tavan omaksua uutta tietoa ja saada aikaan haluttuja muutoksia paremman tulevaisuuden edistämiseksi.

Ulrikan intohimona on positiivisen muutoksen edesauttaminen ihmisten arjessa. Hänen kutsumuksenaan on olla rakentamassa maailmaa, jossa ihminen nähdään kokonaisuutena ja jossa mielen hyvinvointiin panostetaan yhtä lailla kuin nyt panostetaan fyysiseen hyvinvointiin.

Hän uskoo, että tulevaisuudessa menestyvät vain sellaiset organisaatiot, jotka panostavat työntekijöidensä kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Luennoissaan hän yhdistää mielellään tarinoita, tiedettä ja käytännön kokemuksia helposti lähestyttävässä muodossa.

Puheenvuorojen ja valmennusten kesto voi olla kaikkea 20 minuutin ja koko päivän työpajan välillä. Luento ja työpaja ovat myös yhdistelmänä erittäin toimiva konsepti.
Puhuja
YritystapahtumatMuutosvalmennusItsenjohtaminenKehityspäiväInspiraatiopuhujaRatkaisukeskeisyys
Plats:
Helsinki
Serviceområde:
Hela Finland
Keynote.fi mahdollistaa tapahtuma­järjestäjien ja alan parhaiden ammatti­puhujien nopean ja tehokkaan kohtaamisen. Palvelumme on helppo ja riskitön: Läpinäkyvä ja suoriin kontakteihin perustuva toimintamallimme antaa tapahtumajärjestäjälle mahdollisuuden tavoittaa anonyymisti kaikki keynotepuhujamme yhdellä toimeksiannolla.

  1. Jätä avoin tarjous­pyyntö tapahtumastasi. Yhdellä tarjouspyynnöllä tavoitat suoraan suuren joukon eturivin asiantuntijapuhujia, valovoimaisia juontajia sekä yhteiskunnallisia keskustelijoita. Kaikki puhujamme voivat vastata itse kaikkiin tarjouspyyntöihin.
  2. Saat suoran, räätälöidyn ja varmasti kilpailukykyisen tarjouksen niiltä puhujilta, joille aihe ja ajankohta sopivat.
  3. Valitse puhuja(t) saamiesi tarjous­vastausten perusteella. Voit halutessasi keskustella suoraan tarjouksen jättäneiden puhujien kanssa jo ennen valintaa. Emme velvoita sinua mihinkään, jos kauttamme ei löydy sopivaa puhujaa.

Voit käyttää palveluamme vaikka muiden hakukanavien rinnalla. Kokeile ihmeessä ja huomaa edut itse!

Ulrikan tavallisimpia puheiden aiheita ovat:
  • Mieli muutoksen keskellä
  • Toivon merkitys selviytymisessä
  • Tulevaisuuden työelämätaidot
  • Itsensä johtaminen: Miten kehittää muutoskykyisyyttä ja oman mielen johtamista?

Förfrågningar och bokningar

Event information

Kontaktinformation

Genom att skicka en förfrågan så accepterar du villkoren i
Användaravtalet och Integritetspolicyn.
Keynote.fi