Karolina Blom & Valtteri Roiha

Kaipaatteko firman juhliin, pikkujouluihin tai vaikkapa luokkakokoukseen mainiota viihdykettä? Improvisaatioteatteria tekevä duo Karolina Blom ja Valtteri Roiha takaavat hersyvät naurut koko porukalle. Lämminhenkinen ja eloisa duo tuo tapahtumaan aina kaivattua virtaa. Näillä improvisaatioteatterin ammattilaisilla on alan kokemusta takanaan yli 20 vuodelta!

Näyttelijänä, ääninäyttelijänä ja sairaalaklovninakin toimiva Karolina sekä näyttelijänä ja teatteriohjaajana toimiva Valtteri matkaavat sijainnista riippumatta tapahtumaasi. Esiintyminen on tälle kaksikolle tuttua monenlaisessa ympäristössä, joten ammattitaitoa ei heiltä puutu!

Duon improvisaatio -show on ratkiriemukas, osallistava ja yhteishenkeä luova ohjelma.
Kahdesta näyttelijästä koostuva improvisaatioteatteri on toisin sanoen vedetään lonkalta -show. Näyttelijät tekevät kohtauksia yleisön ehdotusten avulla, joten esitys koostuu katsojien ideoista ja heitoista, mutta kaikki osallistuminen on tietenkin vapaaehtoista. Showsta tulee väistämättä yleisönsä näköinen, ja halutessaan myös katsojat voivat osallistua kohtauksiin. Tämän duon show on ehdottoman varma tunnelman kohottaja, minkä jälkeen on mukavaa jatkaa iltaa rennoissa merkeissä.
Esiintyjä
NäyttelijäTeatterintekijäImprovisaatioVuorovaikutusvalmennus
Plats:
Salo
Serviceområde:
Hela Finland
Hinta alkaen 1500 € + ALV

  • Show:n kesto n. 30-45 min
  • Hinta räätälöidään tapahtumakohtaisesti riippuen eri tekijöistä, kuten sijainnista, joten otathan rohkeasti yhteyttä!

Förfrågningar och bokningar

Event information

Kontaktinformation

Genom att skicka en förfrågan så accepterar du villkoren i
Användaravtalet och Integritetspolicyn.
Karolina Blom
Karolina Blom & Valtteri Roiha