Juhlakauppa.com

Juhlakauppa.com on monipuolinen, luotettava ja palveleva suomalainen juhla- ja leivontatarvikkeisiin erikoistunut myymälä ja verkkokauppa. Suomen laajimpiin kuuluva ja alati kasvava valikoima erilaisia juhla- ja leivontatarvikkeita koristeista ja somisteista, kattaukseen ja juhlapuuhailuun varmistavat sinun näköisesi juhlien järjestämisen olipa sitten kyse häistä, ristiäisistä, syntymäpäivistä, yritystilaisuuksista tai muista juhlista. Koko valikoiman löydät täältä.

Juhlien tunnelman viimeistelyyn ja vaivattomien ohjelmanumeroiden luomiseen sopii erinomaisesti esim. valikoimasta löytyvät suklaaputoukset, pinjatat, konfettitykit ja photo booth-tarvikkeet. Lasten juhliin tai esim. hääjuhlien lasten puuhailuun löytyy mm. askartelu-, maalaus- ja piirustustarvikkeita, tarroja ja tatuointeja.

Mikäli valmistat juhlien leivonnaisia itse, sinun kannattaa käydä tutustumassa mittavaan leivontaväline- ja elintarvikevalikoimaan. Valikoimasta löytyy mahtava valikoima erilaisia muotteja, vuokia ja muita leipojan tarvikkeita sekä elintarvikkeita erityisesti maustamiseen, värjäykseen ja koristeluun.

Juhlakauppa.comin verkkokauppa palvelee sinua maan laajuisesti 24/7 ja myymälämme sijaitsee Helsingin Oulunkylässä.

Tervetuloa!
Huvit ja herkut
SuklaaputousKonfettitykitPinjatatPhoto BoothAskartelutarvikkeetLeivontavälineet ja elintarvikkeet
Plats:
Helsinki
Serviceområde:
Hela Finland
Ainoa tapa saada käsitys Juhlakauppa.comin koko valikoimasta on tutustua heidän verkkokauppaansa!

Förfrågningar och bokningar

Event information

Kontaktinformation

Genom att skicka en förfrågan så accepterar du villkoren i
Användaravtalet och Integritetspolicyn.
Juhlakauppa.com