dnup Oy

dnup Oy vuokraa äänentoisto- ja tehostelaitteita pääkaupunkiseudulla. Valikoimaan kuuluu kattava määrä erilaisia laitteita tarpeenne mukaan pienempään tai isompaan tilaisuuteen.

Perusajatuksina ovat selkeä hinnoittelu sekä laitteiden helppokäyttöisyys. Laitteista on kasattu valmiiksi erilaisiin tilaisuuksiin sopivia esimerkkipaketteja, joiden käyttö ja asennus käydään läpi noudon yhteydessä. Autamme tarpeeseesi sopivien laitteiden valinnassa eikä ensikertalaisenkaan tarvitse jännittää niiden käyttöä ja asennusta. Laadukkaat äänentoistolaitteet esimerkiksi värivaloilla ja savukoneella höystettynä luovat mieleenpainuvan juhlakokemuksen järkevällä budjetilla.

Laitteet vuokrataan noudettuna ja palautettuna dnup Oy:n tiloihin Espoon Juvanmalmille. Noudot ja palautukset iltaisin ja viikonloppuisin saadaan hyvin järjestettyä. Lisätietoja vuorattavista laitteista hintatietoineen löydät yrityksen verkkosivuilta.

Tiedustele rohkeasti tilaisuuteesi sopivien laitteiden valintaa ja saatavuutta yhteydenottolomakkeen kautta! Kerrothan viestissäsi kuinka moneksi päiväksi haluaisitte laitteet vuokrata.
Ääni- ja valotekniikka
KaiuttimetMikseritDJ-soittimetValotSavukoneetJalustat
Plats:
Espoo
Serviceområde:
Helsingfors region
Laitevalintaa ja hinnoittelua helpottamaan olemme koonneet esimerkkipaketteja erityyppisiin tilaisuuksiin, joista alla on kuvattuna pari suosituinta. Paketteja voidaan muokata tarpeenne mukaan ja vuokrattavan kokonaisuuden hinta lasketaan nettisivuilla esitetyn hinnaston mukaisesti.

Lisävuorokaudet ovat aina puoleen hintaan, mikä helpottaa esimerkiksi viikonloppuvuokrausta tai antaa tarvittaessa pelivaraa juhlien jälkeiselle päivälle.

Peruspaketti

  • 2 kpl laadukasta aktiivikaiutinta jalustoineen
  • Mikserisalkku mikrofonilla ja tavallisella 3,5mm kuulokeliitännällä
  • Laitteiden käyttämiseen tarvittavat johdot
  • Yksinkertaiset asennus- ja käyttöohjeet

Peruspaketti soveltuu hyvin esimerkiksi 100 henkilön hääjuhliin puheiden pitoa, pieniä lauluesityksiä ja musiikin soittoa varten. Peruspaketti on kuljetettavissa tavallisella henkilöautolla. Peruspaketin kaveriksi vuokrataan usein myös yhteensopiva aktiivisubbari.

Hinta: 100€/vrk ja lisävuorokaudet 50€/vrk sis. alv. (subbarin kanssa 150€/vrk ja 75€/vrk)


Peruspaketti XL

  • Peruspakettiin kuuluvat laitteet sekä
  • 15” aktiivisubbari
  • 2kpl laadukkaita LED-värivaloja
  • Savukone ja vähintään riittävästi savunestettä

Peruspaketti XL soveltuu samaan kuin Peruspakettikin, mutta myös unohtumattomien discobileiden järjestämiseen. Varmistathan savukoneen käytön luvallisuuden juhlatilastasi ennen käyttöä. Peruspaketti XL on kuljetettavissa farmariautolla tai vastaavalla.

Hinta: 200€/vrk ja lisävuorokaudet 100€/vrk sis. alv.


Löydät lisää paketteja sekä kokonaisvaltaisen listauksen vuokrattavista laitteista hintatietoineen nettisivuilta.

Förfrågningar och bokningar

Event information

Kontaktinformation

Genom att skicka en förfrågan så accepterar du villkoren i
Användaravtalet och Integritetspolicyn.
dnup Oy