Brändikuvaaja Petteri Löppönen

Hei! Olen helposti lähestyttävä freelance-valokuvaaja Oulusta.

Tarjoan kuvauspalveluita eri kokoisten yritysten ja yhteisöjen sekä markkinointi- ja viestintätoimistojen eri viestinnällisiin tarpeisiin. Toimin pääsääntöisesti Oulunseudulla, mutta teen kuvauksia tarvittaessa ympäri Suomen.

Erityisosaamistani on henkilö- ja henkilöstökuvaukset miljöössä tai studiossa sekä toiminnalliset valokuvat yritysten toiminnasta. Kuvaan myös paljon tapahtumakuvia, joita asiakkaani hyödyntävät mm. tapahtumien jälkimarkkinoinnissa ja tulevien tapahtumien promoamisessa. Kuvaan myös referenssi ja yritysten esittely- ja fiilisvideoita. Monipuolinen sisällöntuotanto on lähellä sydäntäni. Vahvistan kuvillani ja tekemillläni videoilla asiakasyritysteni viestintää ja sitä laatumielikuvaa, joka vaikuttaa heidän brändiinsä positiivisesti.

Ota yhteyttä ja käydään vaikka kahvilla. Mielelläni kuulisin lisää kuvaustarpeistanne.

Tässä vielä linkki kotisivuilleni, josta löytyy lisää infoa sekä toteuttamiani kuvauksia: https://www.petterilopponen.com/
Valo- ja videokuvaaja
ValokuvausTapahtumakuvausYrityskuvausVideokuvaus
Plats:
Oulu
Serviceområde:
Uleåborg region
Löydät nettisivuiltani tietoa hinnoitteluun liittyen: https://www.petterilopponen.com/

Toimin pääsääntöisesti Oulun seudulla, mutta teen kuvauksia tarvittaessa ympäri Suomen. Hintoihin lisätään matka- ja mahdolliset majoituskulut.

Förfrågningar och bokningar

Event information

Kontaktinformation

Genom att skicka en förfrågan så accepterar du villkoren i
Användaravtalet och Integritetspolicyn.
Petteri Löppönen
Brändikuvaaja Petteri Löppönen