Häätilat

Vietä ikimuistoiset häät uniikeissa puitteissa!

  • 6000+ lokaler
  • Snabbt och enkelt
  • Gratis bokning

Venuu är en bokningstjänst för att hitta lokaler att hyra för fester, bröllop och konferenser.

Löydä parhaat hääpaikat

Suomenlinna / Pirunkirkon juhlasali

HELSINKI Merellisen Suomenlinnan huippusuosittu, historiallinen juhlasali tyrmää hääseurueen kauniilla holvikaarikatoillaan ja rustiikkisella meritunnelmallaan. Tänne sopivat isotkin häät, upeat hääkuvat on täällä taattu - ulkona tai sisällä.

Fiskarsin Ruukki / Lukaali

FISKARS Kauniissa Fiskarsin historiallisessa miljöössä sijaitseva juhlasali on uniikkien häiden näyttämö. Kauniissa huvilassa paljon luonnonvaloa, lautalattiat, pastelliväriset seinät ja erillinen esiintymislava.

Kulttuuritalo Grand / Kokous- ja juhlatilat

PORVOO Juhli hääpäivääsi kuin kuninkaallinen historiallisen rakennuksen hulppeissa juhlasaleissa. Pitkän salin pöytiin mahtuu isokin hääseurue.

Calliola / IdeaCallio

RAASEPORI Kauniilla merenrannalla sijaitsevan navetan ylisille on loihdittu moderni juhlapaikka, joka yhdistelee rustiikkista ja modernia. Kookas, avoin tila on täysin muokattavissa mieleisekseen.

Ravintola Frenckell / Tapahtumapiha

TAMPERE Suojaisa sisäpiha on upea paikka aurinkoisille kesähäille. Jykevän teollisen punatiilirakennuksen sisäpiha muutuu teltoilla ja koristeilla upeaksi ulkoilmahääpaikaksi.

Soutupaviljonki

HELSINKI Tyylikkäitä, merellisiä häitä viettävien ykköshäätila. Aivan meren äärellä vehreällä paikalla sijaitseva vaalea sali kylpee valossa. Skandinaavisen hääparin ykkösmesta!

Kylpylähotelli Kunnonpaikka / Ravintolasali

VUORELA Rauhallisesta tilasta avautuvat upeat näkymät sekä sisäpihalle että Kallavedelle, ja tunnelma on täydellinen merkittävien hetkien viettoon!

Liedon Vanhalinna / Puimala

LIETO Rustiikkisen romanttinen vanha puimala hurmaa maalaisromanttisella tunnelmallaan. Kattoparruja, avaraa tilaa, ja kaunis piha.

Viettäkää hääjuhlanne upeissa puitteissa! Venuu.fi:stä löydät kaikki Suomen parhaat häätilat ja hääpaikat unohtumattomiin, juuri oman näköisiin häihin. Löydä hääpaikaksi niin juhlasalit, kartanot, huvilat, juhlanavetat, ravintolat, kabinetit kuin muutkin vuokrattavat häätilat. Myös paljon tiloja, joissa on sallittu omat juomat ja omat tarjoilut. Tutustu monipuoliseen tarjontaan, katso kuvat ja hinnat ja varaa täydellinen tila häillenne Venuu.fi:stä!

Vi använder Venuu