William Productions

Vuonna 2021 William Lindberg pohti urasuunnitelmiaan ja kysyi itseltään “Mitä tekisin, vaikka en siitä saisi rahaa?” Vastaus oli lopulta se mitä hän oli jo tehnyt yli 10 vuotta. Videotuotanto ja valokuvaus. Tämän lisäksi yli 3 vuoden kokemus kansainvälisessä teknologia yrityksessä on tuonut ammatillista silmää markkinointiin ja sen työkaluihin.

William Productions kiteyttää nämä vuosien kokemukset tarjoamalla mediatuotantoa ja markkinointipalveluita, joka auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi upeiden videoiden, erityisten valokuvien ja mielikuvituksen avulla. Lue alta lisää palveluni kiteytettynä.

Erotu.
Video kertoo viestisi tai tarinasi nimenomaan sellaisessa muodossa, joka herättää tunteita. Videomarkkinointi on yksi parhaita keinoja saada yrityksenne erottumaan kilpailijoista. Voit tilata minut myös tapahtumakuvaajaksi yrityksellesi tai yksityisesti.

Ikuista ja kerro.
Valokuvaus on investointi, jonka arvo vain kasvaa ajan kuluessa. Se voi olla myös taiteellinen ilmaisukeino, sekä pysäyttävä markkinointityökalu, joka kertoo tarinan.

Mahdollista.
Kaikki alkaa ideasta. Seuraavaksi pääset mahdollistamaan sen. Voin tehdä sinulle nettisivut, auttaa SoMe-markkinoinnissa tai tehdä graafista suunnittelua. Autan sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Kuvauskeikkoja tehdään niin yrityksille ja heidän tapahtumiin kuin yksityisiin häihin ja tapahtumiin, ympäri Suomen. Laita viestiä ja suunnitellaan juuri teidän tarpeisiin sopiva kokonaisuus!
Valo- ja videokuvaaja
ValokuvausVideokuvausMarkkinointiYrityskuvausTuotekuvausTapahtumakuvausHääkuvausPotretit
Sijainti:
Tampere
Toiminta-alue:
Koko Suomi
Hinnoittelusta sovitaan halutun kokonaisuuden mukaan. Kerro toiveistanne sekä tarpeistanne ja kysy tarjous!

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
William Productions