Valtteri Lindholm

Valtteri Lindholm on ensisijaisesti yrittäjä. Hän perusti Varustelekan 21-vuotiaana sivubisnekseksi samalla, kun oli päässyt Helsingin yliopistoon suomen kielen linjalle. Tarkoituksena oli ruveta yläasteelle äidinkielen opettajaksi, mutta kolmen kuukauden jälkeen Varusteleka työllisti hänet täyspäiväisesti, ja siitä lähtien Valtteri on ollut yrittäjyyden tiellä.

Varustelekan tarina on ehdottomasti Lindholmin kysytyin esitys. Hän perusti Varustelekan tuhannella eurolla vuonna 2003, ja firma on kasvanut nykyiseen, vahvasti kansainväliseen muotoonsa tulorahoituksella. Näihin vuosiin sisältyy vaikka mitä tarinoita ja oppeja, ja esiintyminen voidaan räätälöidä yleisön mukaan - esimerkiksi nuorille painotetaan eri juttuja kuin yrittäjyydessä ja työelämässä kiinni oleville yleisöille.

Varustelekan menestys ja Valtterin värikäs persoona ovat tuoneet puhujapyyntöjä jo pitkään. Hän sai Vuoden nuori yrittäjä -palkinnon vuonna 2015, jonka jälkeen keikkaa on riittänyt ja toiminnasta on kertynyt hyvä kokemus. Varusteleka on nyt myös viimein siinä pisteessä, ettei perustajan työpanosta tarvita ihan neljääkymmentä tuntia viikossa, joten nyt aikaa riittää olla kauppiaan lisäksi ammattilaisesiintyjä.

Valtterilta löytyy räväkkä ja herättelevä puheenvuoro melkein aiheesta kuin aiheesta, mutta erityisesti tietysti yrittämisestä. Esitys yleensä haastaa lukkiutuneita kaavoja ja sisältää paljon kokemukseen perustuvaa, suoraa puhetta. Hän on myös taitava kouluttamaan, erityisesti verkkokaupan ja digitaalisen markkinoinnin asioita.
Puhuja
YrittäjyysKoulutuksetSome-markkinointi
Sijainti:
Porvoo
Toiminta-alue:
Koko Suomi
Keynote-puheet:
  • Yksityisille asiakkaille ja yrityksille – 2499€ + alv
  • Julkiselle ja yhdistyksille – 1999€ + alv

17 vuotta yrittäjänä, melkein koko matka jäätävää kasvua, paitsi pari sudenkuoppaa, josta selvittiin. Matkalla on ehtinyt kertyä kokemusta ja tarinoita. Näiden lisäksi Lindholm on luonteva ja taitava esiintyjä. Esiintymiset pohjautuvat hänen asiaan ja persoonaan, eivätkä missään nimessä ole esitysmateriaalin läpilukua – hän ei käytä esitysmateriaalia, tai jos käyttää, se on laadukkaan pienimuotoista. Esitys voidaan pitää Lindholmin yrittäjätarinasta, yrittäjyydestä yleensä tai jostain sen osasta, tai voidaan pureutua johonkin tiettyyn aiheeseen, tai vaikka siihen, miten kaupungin pienet kivijalkaliikkeet pelastetaan.

Somen, somemarkkinoinnin tai verkkokaupan koulutus – 1999€ + alv

Lindholm tekee Suomen parasta digimarkkinointikoulutusta, jotka sopivat sekä aloittelijoille, että oikeastaan kaikille muillekin. Valmiita kursseja on neljä: Sosiaalinen media-yritykselle, Facebook- ja Instragram-mainonnan perusteet, Facebook- ja Instagram-mainonnan jatkokurssi sekä Hyvä verkkokauppa. Kurssit kestävät kaksi tuntia per ja yleisö saa kurssin aikana esittää kysymyksiä. Hinta sisältää yhden kurssituspäivän, johon kuuluu joko yksi kurssi tai kaksi kurssia peräkkäin. Asiakkaan tiloissa tai etänä.


Hinnat sisältävät kaikki kulut Manner-Suomessa tai etänä. Etäesiintymisissä käytän laadukkaasti varustettua kotistudiota.

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Valtteri Lindholm Oy