Valokuvaaja Jetro Sarín

Valokuvaaja Jetro Sarín on helsinkiläinen hää-, tapahtuma-, ja potrettikuvaaja!

Draamaa ja kontrastia kuviin taltioiva Jetro Sarín on vuosien ajan ikuistanut asiakkaidensa elämän tärkeimpiä hetkiä tavalla, joka kestää aikaa ja toimii vielä vuosienkin päästä. Tapahtumakentässä Jetro Sarín on erikoistunut nimenomaan hääkuvaukseen, mutta muidenkin tilaisuuksien kuvaaminen onnistuu – yritysasiakkaina olleet mm. Omron, S-Ryhmä sekä Aalto Yliopisto.

Jetro on sekä Suomen että Englannin kansalainen – kansainvälisyytensä ansiosta erilaisten asiakkaiden sekä tapahtumien vieraiden kanssa kommunikointi on sujuvaa. Innokkaana matkailijana ja seikkailijana Jetro rakastaa valokuvaamista karismaattisissa miljöissä.

Ota yhteyttä ja kerro tarkemmin tilaisuudestanne, niin rakennetaan yhdessä kokonaisuus, jolla saamme sen taltioitua unohtumattomalla tavalla!

Asiakkaiden sanomaa:

"Jetro oli kaiken kaikkiaan nappivalinta hääkuvaajaksi. Yhteydenpito oli sujuvaa niin ennen häitä, häiden aikana kuin häiden jälkeenkin. Hän kuunteli toiveitamme, mutta myös ohjasi rohkeasti. Olemme todella tyytyväisiä myös työn jälkeen, ja kuvia onkin fiilistelty ahkerasti. Jetro on huikea tyyppi, joka saa kuvattavat rentoutumaan nopeasti ja jonka seurassa on hyvä olla. Kiitos!
-Anna ja Henri
Tapahtumakuvaaja
HääkuvausValokuvausTapahtumakuvausJuhlakuvausYlioppilaskuvausHenkilöstökuvaus
Sijainti:
Helsinki
Toiminta-alue:
Koko Suomi
Lopullinen hinta määräytyy asiakkaan toivoman kokonaisuuden mukaan – kysy siis lisää niin suunnitellaan yhdessä tapa, jolla saadaan teidän tapahtuma ikuistettua parhaalla mahdollisella tavalla!

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Jetro Sarín Photography