Valokuvaaja Atte Sipola

Suunnitteletko häitä, mutta ikimuistoisesta päivästänne uupuu vielä valokuvaaja, joka ikuistaisi tarinanne kuviksi tai videoksi? Onko yritykselläsi ensiluokkainen tuote, mutta ette saa viestittyä siitä maailmalle tarpeeksi brändilähtöisellä ja tyylikkäällä tavalla? Kaipaatko huoliteltuja otoksia liiketilastasi tai kiinteistöstäsi markkinointia varten?

Valokuvaaja Atte Sipola on kokenut valokuvaaja, joka on toteuttanut laajasti erityyppisiä kuvauksia häistä yritys- ja tilakuvauksiin. Atte kuvaa mielellään koko päivän dokumentaarisia kuvauksia hääpäivästä aamun valmisteluista loppuillan hämyyn asti, mutta myös lyhyemmät setit onnistuvat.

Yrityskuvaukset räätälöidään aina yrityksen tarpeisiin, ja lopputulos tukee laadukkaalla tavalla yrityksen markkinointia ja viestintää. Kuvat voidaan toteuttaa yksittäisestä tuotteesta tai kuvauksessa voidaan keskittyä kuvapankkityyppisiin kuviin, joita voi hyödyntää laajasti yritysviestinnässä eri markkinointikanavissa.

Tilakuvauksen kautta tuodaan esille tilojen parhaat puolet tyylikkäällä tavalla. Ammattitaitoiset tilakuvat luovat asiakkaalle positiiviset ensivaikutelman, ja toimivat näin tärkeänä myyntivalttina.

Mikäli kiinnostuit, otathan yhteyttä ja pyydä tarjous!
Valokuvaaja
TapahtumakuvausHääkuvausVideokuvausTilakuvausHenkilökuvausYrityskuvaus
Sijainti:
Oulu
Toiminta-alue:
Oulun alue
Hääkuvaus
  • Kuvat toimitetaan hääparille parin viikon sisällä häistä pilvipalvelun kautta, jolloin ne ovat myös helposti jaettavissa muille ihmisille.

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Atte Sipola
Valokuvaaja Atte Sipola