Tom Laine

Kuka Tom Laine?
Olen yksi kokeneimmista LinkedIn-asiantuntijoista Euroopassa ja edustan ehdotonta kärkeä erityisesti sosiaalisen myynnin, somerekrytoinnin ja työnantajamielikuvan rakentamisen kouluttajana. Tästä osaamisesta kertoo esimerkiksi amerikkalaisen Rise Globalin ranking, jossa olen ollut parhaimmillaan listattuna maailman vaikutusvaltaisimpien HR-vaikuttajien listalla sijalla 4. Aika huikeaa!

1.500 koulutusta ja yli 60 000 osallistujaa ympäri Eurooppaa, Lähi-itää, Aasiaa, Australiaa ja Pohjois-Amerikkaa

LinkedIn Guru
LinkedIn on ollut minulle päivittäinen työkalu jo vuodesta 2004, ja olen hyödyntänyt sitä päivittäin kaikkeen mahdolliseen omassa elämässäni ja liiketoiminnassani – jopa myynyt yrityksen Linkedin-viestin jälkimainingeissa.

2000-luvun puolivälissä olin yksi ensimmäisistä eurooppalaisista rekrytoijista, joka ryhtyi systemaattisesti hyödyntämään LinkedIniä rekrytoinnin ja rekrytointipalvelujen myynnin välineenä.

Myytyäni sosiaalisen median rekrytointiin keskittyneen yritykseni vuonna 2011, olen toiminut täysipäiväisesti kouluttajana ja konsulttina auttaen asiakkaitani hyödyntämään LinkedIniä - ja laajemminkin sosiaalista mediaa - eri tarkoituksissa: rekrytoinnissa ja työnantajamielikuvan luonnissa, henkilöbrändäyksessä ja sosiaalisessa myynnissä, markkinoinnissa, brändin rakentamisessa, ja mitä erilaisimmissa viestinnän tarpeissa

Koulutukset
Paras tapa oppia käyttämään LinkedIniä tehokkaasti on tilata minut kouluttamaan joko puolen päivän ajaksi tai koko päiväksi, tai vaikka Keynote-puhujaksi tapahtumaan.

LinkedIn taipuu moneen, ja siksi koulutustarjontani on laaja:
  • Rekrytointi ja työnantajamielikuva Linkedinissä - Kuinka LinkedIniä käytetään tehokkaasti rekrytoinnin ja työnantajamielikuvan luomisen välineenä?
  • Sosiaalinen myynti LinkedInissä - Mitä sosiaalinen myynti LinkedInissä käytännössä tarkoittaa? Mitä se mahdollistaa ja tarkoittaa edustamallesi yritykselle?
  • Markkinointi LinkedInissä - LinkedIn on erittäin tehokas tuotteiden ja palveluiden markkinointikanava, kun sitä käyttää oikein. Eikä vain B2B-sektorilla, vaan myös B2C- ja julkisen sektorin kohderyhmissä.
  • LinkedIn työnhakijoille - Kuinka lähestyä kiinnostavia työnantajia? Kuinka tehdä oma ydinosaaminen näkyväksi ja kiinnostavaksi? Muun muassa näihin kysymyksiin saat vastauksen tässä koulutuksessa.
  • LinkedIn opiskelijoille - LinkedInissä kyse on eritoten verkostoitumisesta ja opiskelijoiden olisikin syytä ryhtyä tuomaan osaamistaan esille ja rakentamaan ammatillisia verkostojaan systemaattisesti jo opintojensa aikana.
  • LinkedIn julkiselle sektorille - LinkedInin käyttö julkisen sektorin viestinnässä kasvaa koko ajan, erityisesti valtionhallinto on jo monen eri organisaation toimesta aktiivinen, mutta kunnallishallinto tulee kaukana perässä.
  • LinkedIn vasta-alkajille - Koulutuksessa käydään läpi LinkedInin perusteita ja peruskäsitteistöä. Jostakin Linkedinin käyttö on aina aloitettava, ja me kerromme mistä ja miksi!
  • LinkedInin mestarikurssi - Edistyneemmille käyttäjille, jotka haluavat saada LinkedInistä enemmän irti. Jokainen mestarikurssi räätälöidään erikseen, asiakkaan tarpeen mukaan fokusoiden.

Keynote-puhuja
Joskus asiakkaani tarvitsevat aiheeseen vain pienen herättelyn, joka motivoi heidät ryhtymään toimeen. Silloin hyvä vaihtoehto on keynote-puheenvuoro, joiden kysyntä kasvaakin koko ajan. Olen pitänyt erilaisia keynote-puheita vuosien varrella Suomen lisäksi erilaisissa kansainvälisissä tilaisuuksissa ympäri maailmaa, mutta parhaiten mieleen on jäänyt TEDx Turku –tapahtumassa pitämäni puheenvuoro. Voit katsoa sen sivun alta!

Tyypillisiä aiheitani ovat sosiaalinen median rekrytointi ja sosiaalinen myynti eli "social selling”, B2B-markkinointi somessa, työnantajamielikuvan ja henkilöbrändin rakentaminen LinkedInissä, sekä työmarkkinan murrokseen liittyvät aiheet.

Kaikki koulutukset ja puheet on saatavana myös webinaareina!
Puhuja
KoulutuksetPuheetLinkedinRekrytointiSosiaalinen myyntiSomerekrytointiTyönatajamielikuva
Sijainti:
Helsinki
Toiminta-alue:
Koko Suomi
PALJONKO PALVELUNI MAKSAVAT?
Koulutuksen ja puheenvuoron hintaan vaikuttaa sen aihe, ajankohta, kesto, lokaatio ja toteutustapa.
Juuri Sinun tarpeisiisi räätälöidyn tarjouksen saat lähettämällä kyselyn!

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Tom Laine