Teija Sotikoff Band

Neljän rautaisen ammattilaisen bändi, joka on soittanut yhdessä jo vuosikymmenen. Bändin solistina toimii upeaääninen Teija Sotikoff. Orkesterin jäsenillä on takanaan tuhansia keikkoja ja he ovat saaneet tahoillaan säestää maan merkittävimpiä artisteja.

Bändin ohjelmisto koostuu pop-/rock-klassikoista, jotka pyritään toteuttamaan alkuperäisiä kunnioittaen. Eri tyylilajit, vanha suomi-iskelmä ja rock and roll, sekä esimerkiksi Beatles ja Led Zeppelin taittuvat mainioilta muusikoiltamme suvereenisti, uusimpia radiohittejä unohtamatta.

Asiakkaiden toiveesta olemme esittäneet mm. punk-klassikoita, rappia, jazz-standardeja, sekä Andrea Bocellin bossa nova-tulkintoja. Punaisena lankana palava halu soittaa hyvällä bändillä hyviä biisejä ja tehdä juhlistanne unohtumattomat!

Teija Sotikoff Band esiintyy kaikenlaisissa tilaisuuksissa, duona, triona, tai kvartettina. Syntymäpäivillä, häissä, hautajaisissa, firman juhlissa, festareilla, tai vaikkapa pikkujouluissa. Kotimaassa, tai ulkomailla.

Keikkoja on vedetty amfiteatterissa Etelä-Ranskassa, linnan muurilla St. Malossa, liukuportaissa, raitiovaunussa sekä kaivinkoneen päällä. Kuten huomaatte, olemme esiintymispaikan suhteen varsin joustavia!

Meille on kertynyt paljon kokemusta erilaisista juhlista: Autamme mieluusti teitä ja kerromme omasta näkökulmastamme, mitä onnistuneiden juhlien järjestäminen vaatii. Laita viestiä ja suunnitellaan teille ikimuistoiset juhlat!
Bändi
PopRockKlassikotListahititIskelmäRock and rollToivebiisit
Sijainti:
Helsinki
Toiminta-alue:
Koko Suomi
Hinnoittelusta sovitaan keikkakohtaisesti. Laita siis viestiä ja kysy tarjous juuri teidän tilaisuuteenne!

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Teija Sotikoff Band