Taru Haili

Taru Haili toimii esiintyvänä artistina ympäri Suomea. Ohjelmistosta löytyy monipuolinen kattaus kevyttä ja klassista musiikkia juhlatilaisuuksiin, häihin, festivaaleille, tapahtumiin ja teatterilavoille. Lisäksi Taru esiintyy metalliyhtyeen solistina sekä monipuolisina ja valloittavina Blanche Drag hahmoina.

Voit tilata Taru Hailin myös laulajaksi omaan tilaisuuteen. Ohjelmistoa löytyy niin klassisen, kuin kevyenkin musiikin saralla. Vuosien varrella hän on laulanut ja esiintynyt monissa yhtyeissä, mm. cover musiikkia soittavissa bilebändeissä, sekä omaa musiikkia tuottavissa yhtyeissä. Nykyään hän säveltää ja laulaa omaa musiikkia.


Blanche Drag

Taru Hailin La Dame Blanche ja Monsieur Blanche drag hahmot tarjoavat täysin uniikkeja ja monitaiteellisia fantasia esityksiä illanistujaisista festarilavoille.

Blanche Drag esitykset ovat Suomessa aivan omassa luokassaan – Tarun ammattilaulajan tausta sekä klassisessa että kevyessä musiikissa, tinkimätön ammattimaskeeraajan tausta, sekä vankka esiintymis- ja tanssimistausta takaavat unohtumattoman kokonaisvaltaisen esityskokonaisuuden, joka vie kuulijan aivan toiseen maailmaan.

Taru Hailin Drag ura lähti liikkeelle, kun hän osallistui vuoden 2018 Helsinki Drag Battle kilpailuun. Esteettisesti näyttävä ja elegantti oopperalaulaja La Dame Blanche hahmo syntyi juuri ennen kilpailuun osallistumista. Vuoden 2018 kilpailun jälkeen La Dame Blanche on esiintynyt ympäri Suomea.

Vuoden 2019 Helsinki Drag Battle kilpailuun ilmestyi La Dame Blanchen “pimeä puoli”, goottimainen drag king hahmo nimeltään Monsieur Blanche, jonka esiintymisissä nähdään Blanchen valoisampaa puoltaan selvästi rokimpaa ja menevämpää tulkintaa.

LA DAME BLANCHE
La Dame Blanche on feminiininen faux drag hahmo, joka vie lumoavalla äänellään sinut maailman ääriin. Hän on jääkuningatar hyisiltä pohjolan tuntureilta. Hänet tunnetaan myös nimellä “valkoinen noita”, joka tarkoittaa parantajaa. La Dame Blanchen lauluohjelmisto painottuu klassisen musiikin maailmaan ja laulu tulee aina livenä.


MONSIEUR BLANCHE
Monsieur Blanche on drag king hahmo, joka saa yleisön jalat veteläksi röyhkeällä rock asenteella ja sulavilla liikkeillään. Hän on La Dame Blanchen pimeä ja maskuliininen puoli; Yin & Yang. Moonwalk taittuu myös helposti jopa kymmensenttisillä koroilla ja musiikkiesitykset vaihtelevat esitettävästä ohjelmasta riippuen livelaulun ja lipsyncin välillä.Laulaja / Drag-artisti
DragOopperaSopraanoKlassinen musiikkiLip syncPikkujoulutHäät
Sijainti:
Helsinki
Toiminta-alue:
Helsingin alue, Jyväskylän alue, Turun alue
Ota rohkeasti yhteyttä ja tilaa Blanche Drag tapahtumaasi!

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Studio Tarua