Tapahtumatoimisto RRevent Oy

Kaipaatko apua tapahtumasi järjestämiseen vai haluaisitko luovuttaa vastuun kokonaan muualle?
Yritystapahtumat, konferenssit, messut, häät ja pikkujoulut. Näiden lisäksi monenlaisen muun suunnittelu ja toteutus luonnistuu RReventiltä taatulla osaamisella.

RReventin taustalla olevalla avainhenkilöstöllä on yli 10 vuoden kokemus tapahtuma-alalta. Yrityksen juuret juontavat vuoteen 2014 kun toiminimi JMR Events perustettiin. RRevent jatkaa tätä aloitettua työtä toiminimen muututtua osakeyhtiömuotoon liiketoiminnan kasvun siivittämänä.

Kussakin asiakastapauksessa yritys on aivan alusta alkaen mukana asiakkaan tarpeiden, sekä tapahtuman tavoitteiden ja yksityiskohtien kartoittamisessa. Näiden pohjalta luodaan kattava toimintasuunnitelma, joka mahdollistaa tapahtuman sujuvan läpiviennin.

RRevent luo tapahtumasta elämyksen ottamalla huomioon ryhmän koon, tilaisuuden luonteen sekä pienetkin yksityiskohdat ja toiveet. Luottamus asiakassuhteessa ja tarkka suunnitelmallisuus mahdollistavat turvallisen ympäristön kussakin tapahtumassa. Turvallisuus toimiikin aidon välittämisen lisäksi lähtökohtana RReventin tapahtumasuunnittelussa.

Vapauta kätesi ja aikasi olennaiseen, ja anna RReventin hoitaa huippuluokan tapahtumasuunnittelu ja -toteutus puolestasi!


Tapahtumatoimisto
TapahtumatuotantoTapahtumatoimistoYritystapahtumatMessutPikkujoulutHäätPromootio
Sijainti:
Tampere
Toiminta-alue:
Koko Suomi
SUUNNITTELUPALVELUT alk. 120 - 650 € + alv

  • Tapahtuma-apu: suunnitelman teko etäyhteydelle alkaen 120 € + alv

  • Tapahtumatuotanto osa-alueittain alkaen 350 € + alv

  • Kokonaisuuden suunnittelu ja toteutus alkaen 650 € + alv


Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot (10.6.2024) ja
tietosuojalausekkeen (17.2.2021).
Jouni Ruuska
Rrevent Oy